Продуктов каталогЗавладяващо изживяване с лазерни мултимедийни проектори Panasonic представя историята на вечния град.

19 Октомври 2018 г.
„Добре дошли в Рим“, замислен от Paco Lanciano, физик и научен комуникатор, е мултимедийно пространство, проектирано и инсталирано, за да разкаже вековната история на Вечния град само за 30 минути, за туристите и римските граждани.
Разположен в центъра на Рим, в бившето кино "Август", той е напълно преструктуриран, за да създаде усещане за пътуване, използвайки завладяваща видеопрожекция и иновативно аудио решение, синхронизирано с изображенията.


Основната зала с 80 места има 10 видеопрожектора Panasonic PT-RZ570W и голям скулптурен релеф, около 35 м2 на пода, посветен на град Рим. Това е решение за цялостно смесване на изображения, което осигурява изживяване, предизвикващо силни емоции от интензивния ефект на съдържанието му.
Входното пространство има пет различни зони, голяма зала и четири по-малки помещения, проектирани да действат като преддверия за облекчаване на потока от посетители в основния киносалон. По-малките стаи са посветени на по-задълбочено проучване на някои конкретни точки в историята. Общо 15 лазерни проектора Panasonic PT-RZ570W Solid Shine са инсталирани в петте зони.Мултимедийните проектори Panasonic ни позволиха да премахнем някои важни критични точки по време на етапа на планиране, защото са толкова компактни и лесни за работа ", обяснява Лука Алтобели от BitCodeLab, който проектира и контролира инсталацията." Например, когато инсталирахме системата в основната зала, нямахме проблеми при монтирането на оборудването под ъгъл и / или във вертикални положения.
Проекторите Panasonic Solid Shine използват лазерна технология: Източникът на светлина е с експлоатационен живот от 20 000 часа (така че няма нужда да сменяте лампата), а въздушният филтър също не се нуждае от поддръжка. Добре дошли в Рим е проектиран като постоянно мултимедийно шоу с прогнозен живот от 10 години. Затова инсталираната технология е внимателно подбрана.


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн