Продуктов каталогИнтерактивни дисплеи Newline за униикални гъвкави решения.

24 Ноември 2017 г.
Училището "Алкуин Монтесори" вдъхновява учениците да достигнат най-високото си ниво на личностно и академично удовлетворение и не се колебае да използва уникални методи за постигане на резултати. Интегрираната технология създава повече възможности за растежа на неговите ученици.

Предизвикателство

Алкуин първо прегледа интерактивните дисплеи, за да различи своите класни стаи от наличните сензорни екрани и старите училищни проектори. Повечето учители използват компютри, някои използват Mac, а други използват Chromebook. Те се нуждаеха от продукт, който би могъл да работи с всички различни видове системи и софтуер. Така че Alcuin се довери на Videotex Systems, за да им предостави лесно за използване, гъвкаво решение за техните класни стаи от предучилищен до 12 клас.
Решение

Videotex Systems препоръча интерактивен дисплей TRUTOUCH на Newline заради отличната му производителност и лекота на използване. С този дисплей учителите биха могли да се свържат с всяко устройство, без да се притесняват от проблеми със съвместимостта. Неговият LED сензорен екран с анти-отблясъци осигурява водеща в бранша яркост и яснота, а с 10 точки на докосване множество ученици могат лесно да си взаимодействат и да работят заедно. Беше осигурено и обучение на персонала с дисплея, за да се запознаят по-добре учителите с това, как най-добре да използват TRUTOUCH.

Резултати

Учителите в училището Alcuin Montessori са очаровани от това как интерактивните дисплеи TRUTOUCH им позволяват да свързват компютрите, Mac и Chromebook с лекота. Те са доволни още повече, че TRUTOUCH им позволяват да свързват няколко устройства едновременно, с лесна система за превключване между дисплея, лаптопа и камерата за документи. С възможността да използват всеки софтуер, който избират, TRUTOUCH е голяма помощ за класни стаи за чужди езици, математика, наука и изкуство. Премахването на необходимостта да минат през 12 стъпки, за да направят прости функции, наистина направи въздействие!


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн