Продуктов каталогМултимедиен кино проектор Christie CP4230 впечатлява зрителите на летище Дюселдорф.

27 Септември 2018 г.
Лятото е традиционно време за открити киносалони, включително кино OpenAirport в Дюселдорф, където посетителите се насладиха на специално открито кино, тъй като през юли всеки уикенд на терасата на летището бяха прожектирани различни холивудски филми. Партньорът на Christie® BIG cinema GmbH, който е специализиран в голями кино събития отговаря за проекционната технология, и е избрал проектор 4K 3DLP Cinema® Christie CP4230.
Киното на това доста неконвенционално място се превърна в абсолютен магнит за посетители, както се вижда от билетите за десет от единадесетте прожекции, които се продават много бързо. Това е специална атмосфера, като всички присъстващи имат директен изглед към самолетите, които излитат и кацат в нощното небе зад екрана с размери 12 х 6 метра. Това беше наистина специален "въздушен опит", а не само за ентусиасти по самолети и летища.


В съответствие с летищната терминология, гостите могат да си запазят местата за "Premium Economy" тази година заедно със стандартните опции "Economy" и "Business Class". Това се оказа много популярно сред гостите, тъй като Андре Барцевски, експерт по комуникация от летище Дюселдорф, обяснява: "Уникалната атмосфера на терасата е истинска забележителност година след година, а за много посетители - причина да се връщат. В допълнение, въвеждането на третата категория места за сядане, "Premium Economy", определено се оказа още едно успешно нововъведение през тази година и беше добре прието от гостите. "
Летището отвори своята тераса за посетители за пети път, в съответствие с максималната "изключителна въздушна атмосфера". "За нас е удоволствие отново да бъдем на борда тази година като компания, отговаряща за проекционната технология", обяснява Йоханес Бърнстейн, изпълнителен директор на BIG cinema. "Откритото кино OpenAirport предлага много специална атмосфера: с излитането и кацането на самолети във фонов режим, затова е още по-важно да използваме правилната технология, за да постигнем абсолютно перфектно изображение. "


Работихме с проектори на Christie в продължение на много години и оценяваме абсолютната надеждност и качество на изображението, които предлагат техните устройства." Решихме да използваме CP4230 благодарение на високата му светлинна мощност, въпреки 38-метровото проекционно разстояние и степента на яркост на околната среда на летището, прожекторът създава ярки и брилянтни изображения на екрана, което ни позволи да предложим на гостите уникално кино преживяване ", обясни Бърнстейн.
Екипът от летище Дюселдорф беше изключително ентусиазиран от събитията. "След големия успех през 2017 г. успяхме отново да увеличим броя на гостите в нашия пети хостинг на събитието." С общо 5400 гости тази година OpenAirport Cinema беше най-популярната. Местата бяха увеличени до 512, почти всички билети бяха продадени през тази година, имахме страхотно време и ясно отговорихме на вкуса на гостите с избраните филми ", добави Барцевски, уверен, че" OpenAirport Cinema със сигурност ще бъде повторено отново следващата година ".


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн