Продуктов каталогМултимедиен проектор Optoma ZU850 пробива светлините в танцова къща.

25 Септември 2017 г.
Предизвикателството
Dancehouse в Манчестър трябваше да подмени своя проектор, използван за театрални декори в танцови и театрални продукции.
Новият модел трябваше да бъде достатъчно ярък, за да пробие осветлението на сцената, когато се прожектира на 10 м широка бяла циклорама - завеса в задната част на сцената, даваща илюзия за неограничено пространство. Той ще се използва и с 4-метров широк екран, използван за филмови прожекции и презентации.
Решението
Базираните в Манчестър AV експерти Hollowsphere AV препоръчват 8,200-лумена ProScene лазерен мултимедиен прожектор Optoma ZU850.
Този прожектор с разделителна способност WUXGA е част от лазерната гама DuraCore на Оптома, която се стреми към водещ световен лазерен източник на светлина, осигуряващ минимум 20 000 часа в режим на пълна яркост. Мултимедията разполага с MultiColor Laser (MCL технология), който постига изключителен цвят, за да доставя поразителни и богати реалистични изображения с изключителни детайли.
С херметичен оптичен модул, сертифициран по IP6X, проекторът е проектиран за непрекъсната работа 24 часа в денонощието. Той поддържа гъвкава 360 градусова инсталация и с 100 настройки за променлива мощност и осветеност е идеален за симулация, събития на живо и почти всякакви предизвикателни условия.
Проекторът е инсталиран с късофокусен обектив върху система Unicol Bracket с 50 метра кабел Kramer HDMI през Fiber Optic кабел до QLab мултимедиен софтуер за възпроизвеждане на мултимедийни файлове.
Гари Уитакър от The Dancehouse заяви: "Избрахме този модел въз основа на редица фактори, включително техническите изисквания и разходите. Инсталацията беше лесна с обектива и висящата система - всичко това работи перфектно. "

        

Резултатите
Проекторът направи дебютното си представяне в "The Dancehouse", осигурявайки 10 м х 5 м фон на изображения и видео за Северната балетна школа.
Използва се и за задната проекция в "Лютен Вандрос" с участието на Дани Клей. Там показва серия от изображения и видеоклипове, в които присъстващите танцуват по пътеките.
Гари каза: "На хартия има само 2 000 лумена по-висока яркост от предишния ни проектор, но в действителност изглежда два пъти по-ярък. Цветовете са живи и пресичат някои доста ярки светлинни състояния. Балетното училище наистина беше доволно от това. Знам, че ще използваме този проектор непрекъснато. "

Танцовата къща
С очарователния си интериор в Арт Деко и странния, изключително оригинални творчески произведения на изкуството, The Dancehouse е твърдо установена в прочутата културна сцена на Манчестър. В пълен график там редовно се представят комедия, театър и танц - всичко, което е със знак за отличителност.


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн