Продуктов каталогМултимедийни проектори на Panasonic осветяват базиликата Нотр Дам в Монреал.

14 Август 2018 г.
Като част от 375-тата годишнина на Монреал, Базиликата Нотр-Дам ще представи AURA, уникално завладяващо светлинно преживяване в сърцето на базиликата, проектирано от известния екип на Moment Factory и оживено от 14 проектора Panasonic с яркост 20 000 лумена.
"Тъй като празнуваме 375-ата годишнина от основаването на Монреал, времето е подходящо за жителите на града да преоткрият базиликата Нотр Дам и да я подчертае, за да й се наслаждават всички посетители. Благодарение на светещото музикално изживяване, създадено от Moment Factory, базиликата се гмурва в 21-ви век, в ерата на цифровата мултимедия. Което просто показва, че дори една 188-годишна институция може да бъде част от нашия интелигентен и модерен град. "
- Денис Кодърре, кмет на Монреал.


Този грандиозен, новаторски художествен проект хвърля нова светлина върху историята и архитектурата на базиликата, както и върху изкуството, което се намира между стените му. Посетителите ще бъдат развълнувани и изумени, когато преживеят това завладяващо, мощно творение.
AURA започва с осветена пътека, която ни привлича в базиликата и разкрива нейното великолепие. Прогресивното потапяне в завладяващата вселена от светлина и звук ни води към самото сърце на Нотр Дам. Светлината, оркестровата музика и величествената архитектура се обединяват, за да предложат мултимедийно шоу, което се провежда в три акта. Оставете се да бъдете завладяни от поразителната енергия.
AURA ще помогне на посетителите да открият един от най-големите паметници на наследството на Канада по съвсем нов начин и ще ги развълнува с изобразяването на своите съкровища.


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн