Продуктов каталогМултимедийни проектори Christie за цифрово кино.

30 Ноември 2017 г.
Представяне на иновациите на цифровото кино - кинематографична еволюция

Трикратният номиниран за "Оскар" режисьор и продуцент Ридли Скот, най-известен с филми като "Alien" и "Гладиатор", който печели пет награди "Оскар" включително най-добрата картина, казва: "Според мен единственият начин да гледате филм остава начина, в голям киносалон с чудесен звук и чиста картина. "

Чудесният звук и чистата картина се нуждаят от технология и в тази цифрова епоха едва най-напредналите от цифровите технологии могат да играят тази командваща роля, тъй като киноманите по целия свят стават все по-взискателни и придирчиви, както когато харчат добри пари на билет за кино кино с най-добър звук, най-добър екран, най-добри места за сядане и най-добри закуски за забавление. В противен случай два малки пръсти правят кликването и изключването, в което се впускат в цифровия свят за други алтернативи - дори безплатни - за забавление и чувство за удовлетвореност.

Самиата тя два пъти носител на наградите "Оскар" за технически постижения, Christie® Digital Systems го знае много добре. С повече от 85 години опит, Кристи е призната за лидер на пазара в цифровото кинопрожекция. Кристи, която започна дейността си през 1929 г., бързо се разшири в няколко бизнес отдела, включително мултимедийни проектори и Xenolite Xenon лампи, които станаха основните продукти през 90-те години на миналия век. През 1999 г. Christie придобива Electrohome Projection Systems, международен производител на търговски прожекционни системи и влезе в ерата на цифровото кино.

През цялата си история Christie е първият двигател на технологиите за кино проектиране, като първия лицензополучател на технологията DLP Cinema ™ през 1995 г. и първия лицензиран производител на кинематографично оборудване DLP (цифрова светлина) през 2000 г., позволяващ цифровата кинематография да бъде приета от Холивудската общност.
През март 2017 г. Джеймс Камерън, друг режисьор, носител на Оскар, чиито премиери включва Титаник и Аватар, поднови изключителното си петгодишно споразумение чрез своята компания Lightstorm Entertainment Inc. Съгласно споразумението Кристи ще оборудва Lightstorm с разнообразие от настоящи и планирани прожекционни системи, първата от новата серия RGB лазерни прожекции с технология за осветяване RealLaser ™, което предлага много по-висока ефективност от лазерите, използвани в настоящите кина. Мултимедийните проектори ще бъдат разположени в производствените мощности на Камерън и ще разполагат с 24-часов достъп до центъра за операции "Кристя Мрежа" (NOC), поддръжка на телефонния център и резервни части.

Решенията за цифрово кино на Christie са не само избора на някои от най-известните филмови студия и режисьори в света, но и в кината. В момента Кристи е предоставила на света повече от 50 000 цифрови кино прожектора. Някои от най-големите прожектори на Кристи, включително аудио, кино инсталации са в Азия.
По пътя от аналогови към DLP и към технологията за лазерно осветление, в частност RealLaser, RGB лазерен дисплей на Christie и от прожекция 2D през 3D до 4DLP, Christie разполага с широка гама от цифрови и висококачествени решения за кино и лазерна прожекция, да запази кинолюбителите хипнотизирани, ангажирани, искайки повече от магията, които дават чудесен звук и чиста картина. Не само това, Christie също така предлага интерактивни лоби дисплеи, разработване и управление на съдържание, както и безпрецедентни услуги в проектирането, внедряването и обучението на системите.


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн