Продуктов каталогМултимедийни проектори Christie осветяват емблематични забележителности на фестивал Lumieres Hong Kong

08 Декември 2017 г.
HONG KONG - (23 ноември 2017) - Christie®, водещ в създаването и представянето на най-добрите визуални и аудиовизуални преживявания в света, заедно със своя партньор Avollusion, представят зашеметяващи светлинни инсталации и видеопрожекции върху различни забележителности и сгради по време на фестивала Lumieres Хонг Конг.

Световният азиатски град Хонконг е богата на наследство и култура територия, известна с уникалната си и жизнена местна гастрономическа сцена. Фестивалът "Lumieres Hong Kong" ще дебютира на 23, 24 и 25 ноември в чест на 20-годишнината на създаването на ДАБ в Хонг Конг. Фестивалът разполага с три нощи на светлинни инсталации, видео прожекции, арт инсталации и кулинария, за да окъпе Хонг Конг в ярка нова светлина. Забележителностите и сградите на града в Sheung Wan, Soho, Central, Tsim Sha Tsui и Kowloon ще се превърнат в платно за някои от най-известните местни и международни светлинни художници, които ще покажат своята визия за собствената култура на града. Напълно безплатно, Lumieres Hong Kong предлага дейности и тържества за широката общественост, млади и стари, за преоткриване на наследството на града.
Сред акцентите е очарователна прожекция, представяща картината на фасадата на Mandarin Oriental, Хонг Конг, един от най-ексклузивните луксозни хотели в света, разположен на пътя Connaught Road в Централна Америка. Прожекционното платно с размери 34 метра ширина и 33 метра височина се включва с помощта на 10 мултимедийни прожектори Christie Boxer 4K30 3DLP® и се управлява от сървърите Christie Pandoras Box със съдържание изцяло проектирано и произведено от Christie 360. Резултатът е изключително забавно шоу, изобразено с ярки, цветни и динамични визуални ефекти.
Кметството
Прожекциите на фасадата на кметството, озаглавени "Е-движение" са пътуване във времето, което предизвиква еволюцията на Хонг Конг от миналото му до настоящето и бъдещето, играейки със светлина, форми, цветове и движения. Създадено от френския дизайнер Ив Море, шоуто преобразува фасадата на сградата на кметството, за да пренебрегне идеята за време и да окъпе посетителите в изображения и светлини. Масивната инсталация включва 16 мултимедийни проектори Christie Boxer 4K30.
Часовниковата кула
Общо 6 проектора Christie WU14K-M 3DLP прожектират върху емблематичната часовникова кула. Под името "Long Striker" е интерактивна проекция с елемент на цифрово участие, където посетителите могат да се изправят един срещу друг и да се включат в осветяването на часовниковата кула, като същевременно се опитват да постигнат най-високия резултат. Проектирана от агенция за интерактивен дизайн Vendredi 4, инсталацията на това място се очаква да бъде много популярна, особено сред младите.


XEROX Colortrac Optoma Panasonic eInstruction Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Dr.Board Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн