Продуктов каталогМултимедийни проектори Christie създават атрактивна мапинг прожекция по време на бейзболно първенство.

06 Август 2018 г.
Дизайн с мултимедийни проектори, новаторски техники и технологии за медийни сървъри позволиха представянето на изображения на различни повърхности при неблагоприятни условия на осветление да постигне нови, изключителни висоти, както бе доказано на тазгодишното грандиозно T-Mobile Home Run Derby по време на MLB All-Star Week , Първоначално ограничено до плоски стени и тъмен фон, технологията за прожектиране на изображения се е развила през последните години, за да обхване безкрайно разнообразие от места и условия на осветление, създавайки възможности за прожектиране на спорт, които са далеч отвъд сферата на картографирането на стадион или арена.


Природното осветление, метеорологичните условия и липсата на наличие на пространство за прожектиране са съображения, които трябваше да имат предвид инженерните и творчески екипи на Quince при проектирането на инсталацията за специални събития в Националния парк. Специалното създаване на съдържание, съчетано със стратегическо проектиране на оптималната инфраструктура и поставянето на инсталацията за пржоекция на бейзболно игрище, бе от съществено значение за успешното представяне на Derby Home Run.


"Най-голямата разлика между активирането на стандартната арена и активирането на място е конфигурацията на медиен сървър", каза Ерик Газильо, производител на Quince Imaging. "Синхронизирането на пълния 3D работен поток с всички виртуални проекции и камери в 3D среда е от ключово значение. В средата на арената надстройката на тавана позволява допълнителни ъгли на проектора и камерата, които не се предлагат на открито. Използването на 3D работния поток ни позволява предварително да отчитаме крайните ъгли, като намаляваме времето за настройка на място. Медийни сървъри Ventuz V6, прожектори Christie Boxer и предаватели Christie Terra бяха използвани за оптимално представяне по време на игра.

Major League Baseball за първи път проучват възможностите за включване на мапинг прожекция на бейзболни терени през 2016г, когато Washington Nationals се обърнаха към Quince Imaging, за да създаде творческа концепция за Nationals Park. Този старт в крайна сметка доведе до решението на MLB да избере прожектиране на картинно изображение след дербито, като постави крайъгълен камък като премиерата на мапинг прожекциите в историята на Major League Baseball.

"Тази година T-Mobile Home Run Derby беше едно от най-запомнящите се досега, а Quince Imaging ни помогна да доставим новаторско шоу с изображения на място. Екипът от Quince Imaging беше професионален на всяка крачка от пътя, като ни помогна да постигнем тази комбинация от технологии и развлекателни игри на нашите фенове и играчи, които се влюбиха в шоуто ", каза Брайън О'Гара, вицепрезидент на MLB" Специални събития ". Финалът на Home Run, който се състоя непосредствено след дербито на Home Run на 16 юли в Националния парк във Вашингтон, показа цялостно картографиране на района. Той включваше и акценти от "Home Run Derby", включително рекапитулация, разпознаване и близки наблюдения на най-запомнящите се играчи и събития от вечерта.


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн