Продуктов каталогМултимедийни проектори Optoma за реклама във вериги магазини.

16 Ноември 2018 г.
По време на изложението за реклама на търговия на дребно, показвахме нашите проекционни решения на търговците от цяла Великобритания. С нашите партньори Projection Artworks и Texas Instruments ние удивихме посетителите с прожектирани картографски дисплеи, използващи светодиодни (LED) и DLP мултимедийни проектори на Optoma за спортно облекло, луксозни стоки, включително часовници, технологични продукти и FMCG.
Прожекционното картографиране позволява цифровото съдържание да се прилага върху или около физически продукти или пространства. Изследванията показват, че това води до 41% увеличение на продажбите в сравнение с магазините без прожекция.
Лазерните и LED прожектори DLP сега са икономически ефективна възможност за реклама на потребителски стоки. Прожекциите могат да бъдат видими на дневна светлина, а разходите за поддръжка на подмяната на лампите са премахнати чрез LED и лазерна технология, което може да осигури удивителните 20 000 часа впечатляваща, практически безпроблемна работа.

 


Лазерните и светодиодни (LED) мултимедийни проектори на Optoma
Проекторите на Optoma използват технологията DLP, създадена от Texas Instruments. Тя използва милиони микроскопични огледала, за да възпроизведе висококачествени изображения, които не страдат от деградация на цветовете във времето, което понякога се среща и в други технологии на проектори.
Събитието бе домакин на британския дебют на DisplayMapper, който е настроен да промени лицето на търговците на дребно. DisplayMapper е първата в света технология за управление на съдържанието и прожекционна система, базирана в облак, която е направила възможна глобална, мащабируема разгръщаща се прожекция за вериги магазини. След като създадоха шоупродукти за прожектиране, като инсталацията на Harrods 'Faberge, Projection Artworks разработи DisplayMapper за търговци на дребно, които искат да пресъздадат този вид магия от следващо поколение в по-малък и по-достъпен мащаб.
Търговците на дребно видяха и ново динамично решение за магазини, с което могат да проследят маркетингови съобщения и изображения по пода, стените и таваните на своите магазини. Огледалната глава от Dynamic Projection Institute включва високотехнологично огледало, което работи дигитално и може бързо или бавно да се движи, за да прожектира картини, видеоклипове и текст на всякакви повърхности.


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн