Продуктов каталогМултимедийни проектори Panasonic превръщат 300 метровата фасада на замъка Буда във фестивал с подвижни образи.

14 Септември 2018 г.
Тази година в Будапеща се проведе седемнадесетото световно първенство по ФИНА (Федерацията за национално и международно плуване). Събитието приветства близо 2 500 спортисти 350 000 зрители, което го прави най-голямото спортно събитие в историята на Унгария. Церемонията по откриването показа и най-голямото представяне на Унгария, използвайки прожекционно картографиране, което бе създадено от Ferenc Varga от Visualpower kft, използвайки дизайна за осветление на CAST Software.
Видеото се прожектира на 300 метровата фасада на замъка Буда, с обща площ от 9 000 квадратни метра. За да достави истинско завладяващо зрелище - с централната си тема "вода" - трябваха екип от 50 души и 48 проектора Panasonic PT-RZ31K WUXGA с висока яркост в десет прожекционни позиции, монтирани на 41 тона скеле.


Серията PT-RZ31K съчетава 3-Чип DLP ™ със собствена лазерна технология SOLID SHINE за по-ярки и потапящи визуални преживявания с брилянтни изображения от 30 000 лумена в WUXGA резолюция. Проектиран за удобна и гъвкава инсталация на място, заедно с набор от разширени функции, които насърчават по-ниските разходи за експлоатация, този проектор осигурява великолепно качество на изображението в големи приложения.
"Това беше един изключително предизвикателен проект, до голяма степен заради неговия мащаб", казва Varga (известен още като "Mad Trip Design"). "Например, с повърхност 300 метра широка, идентифицирането на оптималните прожекционни позиции не беше лесно. Теренът пред крепостта, с парапет, дървета и големи разлики в нивото на земята, го направи още по-трудно. Обаче: след като избрахме позициите, изчисляването на обективте на проекторите беше много лесно.
Varga отбеляза, че такъв е мащабът на проекта, дори и със силата на двойна Xeon (12 ядра общо) персонализирана работна станция SLI-конфигурирана с двойна графична карта NVIDIA TITAN 6 Gigabyte, първоначалният модел е твърде голям, и трябва да бъде оптимизиран."Бях в състояние да изпробвам някои от новите характеристики на Wysiwyg R39, като например способността за експортиране на 360 градуса изображение", продължи Varga.
"Друга нова функция е подобрената поддръжка на AutoCAD, което прави импорт и експорт на DWG / DXF файлове много по-лесни и много по-бързи", добави той. "Това е добро не само за нас, но и за клиента."
wysiwyg R39 включва многобройни нови функции, които го правят по-сигурен, по-прост и по-бърз за употреба, докато съществуващата функционалност е подобрена и са добавени нови възможности.
"Когато работим по проекти, използващи wysiwyg, можем да работим на една и съща платформа със сценичните дизайнери, екипа po осветлението и видеоto. Очаквам с нетърпение да работя с wysiwyg на голям брой фестивали в Унгария през останалата част от годината. "


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн