Продуктов каталогМултимедийни проектори Panasonic са избора на Алсим за самолетни симулатори.

20 Декември 2018 г.
Компанията Alsim, базирана в Нант, Франция и основана преди близо 25 години, специализира в разработването и производството на симулатори на полети. Видеопроекторите, които са ключови компоненти на решенията на Alsim, играят важна роля за гарантирането, че бъдещите пилоти са напълно съсредоточени по време на тренировките си за практически полетен симулатор.
"Ние избрахме Panasonic по няколко причини: първо, защото бяхме използвали продуктите им в миналото и винаги сме били развълнувани от резултатите, и второ, защото пространството беше превъзходно и проекторите на Panasonic са компактни и лесно се интегрират в нашите решения за треннажори ", казва Арнауд Ноуг, мениджър за хардуерно развитие в Alsim.


Използвани като част от първоначалното основно обучение на пилотите (включващи симулации на кацания, излитания, грешки и повреди и др.), мултимедийните проектори на Panasonic гарантират, че кинематографичните визуални ефекти на полетния симулатор са перфектно прожектирани.
Благодарение на изключителното качество на изображението, видеопрожекторите на Panasonic Business помагат да се гарантира, че студентите са напълно концентрирани по време на обучението.
Основните предимства на Panasonic PT-EZ590 са динамичния контраст 10,000:1, високата резолюция зе детайлни full HD изображения, функцията Daylight View Basic, осигуряваща отчетливи и жизнени образи, функцииите за настройка на цветовете и лекият и компактен корпус. Благодарение на тези предимства, проекторът е подходящо ценово ефективно решения за различни приложения.
През изминалата година Alsim поръчаха 24 мултимедийни проектора Panasonic, за да инсталират решенията си при свои клиенти, предимно тренировъчни центрове, авиационни университети и летателни клубове. Инсталирането на преокторите отне само няколко дни.„Качеството на системите за визуализация беше основен критерий за нашия избор. Видое проекторите имат ключова роля в цялостното усещане на студентите и трябва да осигурят напълно реална обстановка, което е изключително важно за качестена тренировка. Ние сме наистина впечатлени от хоризонталното и вертикалното отместване на обектива, което позволява изместване на изображението, за улесняване на позиционирането на проекторите.“ добави Арнауд Ноуг, мениджър за хардуерно развитие в Alsim.
Натрупаният опит на Panasonic Business и серията проектори PT-EZ590 гарантираха, че Алсим получават подходящо решение, отговарящо на всичките им критерии.


XEROX Colortrac Optoma Panasonic eInstruction Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Dr.Board Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн