Продуктов каталог
Най-добрия проектор за игри

 1 August 2014Optoma пуска най-добрия си проектор за игри днес

 

Optoma току-що показа новия си късофокусен гейминг проектор, който дава супер голяма 100-инчова картина на екран или стена от малко от един метър разстояние. Този Full 3D 1080p проектор с мощни вградени високоговорители възпроизвежда светли ярки цветове благодарение на своята 2800-лумена яркост и позволява на геймърите да получат още по-поглъщащо изживяване от техните игри. Той е идеален екшън игри или гледане на телевизионни предавания, спортни предавания и филми.

Justin Halls – ръководител Продуктов Маркетинг на Optoma, , заяви: "Много малко от нас имат пространство за телевизор с голям екран, но по-голям образ е по-добре, когато става въпрос за игри - особено за системи с висока разделителна способност. A проекторът предлага най-достъпния начин да вдъхне живот на всяка конзола, с феноменални размери на екрана и реалистични игри в естествена големина ".

Full HD 1080p

 

1080p резолюция дава ясни и детайлни изображения от HD съдържание без намаляване на стойността или компресия; идеална за гледане на Blu-ray филми, HD разпръскване и видео игри.

Цифрова свързаност

Два HDMI входа са от огромна полза за GT1080. Игровиконзоли, Blu- ray плейъри или цифрови телевизионни декодери могат да бъдат свързани едновременно чрез HDMI, което прави превключването между източниците буквално с натискането на един бутон. Той дори може да се превърна в един интелигентен дисплей чрез свързване на смартфон или таблет с един единствен кабел с помощта на MHL, за да се играят игри, поточно предаване на видео и за споделяне на снимки на големия екран.

Режим игри

Режим игри е предназначен за оптимизиране на проектора за времето за реакция на светлина, максимален контраст и ярки цветове. Това улавя всеки детайл, позволявайки на геймърите просто се фокусират върху победата

Вграден високоговорител

GT1080 е снабден с вграден високоговорител, който осигурява мощно 10W аудио, с изключително качество на звука. Въпреки малките размери на проектора, нивото на звука лесно ще запълни една стая. Има също и аудио изход, даващ възможност за връзка към външни озвучителни системи.

Продукта можете да разгледате и поръчате тук:


 
 
XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн