Продуктов каталог
Най-добрия проектор за игри

 1 August 2014Optoma пуска най-добрия си проектор за игри днес

 

Optoma току-що показа новия си късофокусен гейминг проектор, който дава супер голяма 100-инчова картина на екран или стена от малко от един метър разстояние. Този Full 3D 1080p проектор с мощни вградени високоговорители възпроизвежда светли ярки цветове благодарение на своята 2800-лумена яркост и позволява на геймърите да получат още по-поглъщащо изживяване от техните игри. Той е идеален екшън игри или гледане на телевизионни предавания, спортни предавания и филми.

Justin Halls – ръководител Продуктов Маркетинг на Optoma, , заяви: "Много малко от нас имат пространство за телевизор с голям екран, но по-голям образ е по-добре, когато става въпрос за игри - особено за системи с висока разделителна способност. A проекторът предлага най-достъпния начин да вдъхне живот на всяка конзола, с феноменални размери на екрана и реалистични игри в естествена големина ".

Full HD 1080p

 

1080p резолюция дава ясни и детайлни изображения от HD съдържание без намаляване на стойността или компресия; идеална за гледане на Blu-ray филми, HD разпръскване и видео игри.

Цифрова свързаност

Два HDMI входа са от огромна полза за GT1080. Игровиконзоли, Blu- ray плейъри или цифрови телевизионни декодери могат да бъдат свързани едновременно чрез HDMI, което прави превключването между източниците буквално с натискането на един бутон. Той дори може да се превърна в един интелигентен дисплей чрез свързване на смартфон или таблет с един единствен кабел с помощта на MHL, за да се играят игри, поточно предаване на видео и за споделяне на снимки на големия екран.

Режим игри

Режим игри е предназначен за оптимизиране на проектора за времето за реакция на светлина, максимален контраст и ярки цветове. Това улавя всеки детайл, позволявайки на геймърите просто се фокусират върху победата

Вграден високоговорител

GT1080 е снабден с вграден високоговорител, който осигурява мощно 10W аудио, с изключително качество на звука. Въпреки малките размери на проектора, нивото на звука лесно ще запълни една стая. Има също и аудио изход, даващ възможност за връзка към външни озвучителни системи.

Продукта можете да разгледате и поръчате тук:


 
 
XEROX Colortrac Optoma Panasonic eInstruction Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Dr.Board Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн