Продуктов каталог
Новият Brother PT-750W

  

 Юни 2014

Етикетен принтер с безжична връзка от Brother

Вrother пусна нов етикетен принтер от серията P-Touch, който с безжичната си свързаност ще може да се споделя от всички в офиса. Това е Brother PT-P750W и работи с Windows, Mac, и също така с таблети и смартфони през Wi-Fi мрежата или NFC конектора. Новият модел е три пъти по- бърз от конвенционалните етикетни принтери!

Дори да не го осъзнаваме, всички се нуждаем от етикети. За надписване на папки, кутии, шкафове, офис оборудване, кабели и дори детски дрехи и принадлежности.

Brother е една от най-големите световни компании, производител на етикиращи устройства, подходящи както за професионална употреба, така и за домашни потребители. Лидерството на Brother се изразява не само в нивата на продажбите в глобален мащаб, но и в бързината, с която японската компания интегрира новите технологии и функции в етикетните си принтери.

Това важи в особена степен за PT-P750W, който е последното попълнение в P-touch семейството на Brother.

С елегантния си дизайн, PT-P750W напомня предходния модел от серията PT-P700, който е на пазара от Февруари. Двата етикетни принтера са почти еднакви на вид – голяма разлика е, че новият PT-P750W е с множество безжични функции, които PT-P700 няма.

С PT-P750W всички в офиса могат да печатат етикети лесно и бързо, споделяйки си принтера през Wi-Fi мрежата. Той работи с всякакви операционни системи - Windows, Mac, смартфони и таблети. За мобилните устройства е нужно да се изтегли безплатното приложение на Brother „iPrint&Label”, което върви както с iOS, така и с Android и Windows Mobile. С мобилен телефон или таблет можете да отпечатвате етикети освен през безжичната мрежа и чрез допир на устройството до етикетния принтер близо до NFC конектора (Near Field Communication технологията трансферира данните директно към новия PT-P750W).

 Още практични детайли

Новият етикетен принтер идва с вградена олекотена версия на софтуера, така че можете да правите и отпечатвате етикетите си веднага. Пълната версия на софтуера, която се изтегля от интернет напълно безплатно (P-touch Editor 5.1), дава всички възможности за работа с принтера - множество вградени шрифтове, баркод протоколи, готови шаблони на етикети, възможност за вграждане на лога и поддръжка на база данни – възможност за печат на етикети директно от таблица с артикули в Excel напр. Допълнителни шрифтове и дизайни на етикети могат да се изтеглят през облака от сървъра на Brother в интернет. PT-P750W е снабден с вграден автоматичен нож с пълно и частично прорязване, което е много удобно за работа с вече направените етикети.

Brother ленти с всякакви приложения

Ламинираните ленти TZe за етикетните принтери P-touch на Brother се състоят от шест слоя, образуващи един тънък, но изключително здрав и издръжлив етикет. Символите се отпечатват чрез термо трансфер и се затварят като в сандвич между две предпазни покрития от полиетиленово фолио (PET). Резултатът е фактически неразрушим етикет, издържащ на всякакви неблагоприятни влияния – като течаща вода, екстремни температури, химикали, слънчево греене и надраскване. TZe лентите на Brother са налични в много различни цветове и ширини от 3.5 до 24 mm, а PT-P750W е от тези модели P-Touch, които могят да печатат и върху термо шлаухи (HSE ленти).

# # #

Снимки:

(1) Brother PT-P750W може да се ползва за директен печат от смартфони и таблети през безплатнотто приложение iPrint&Label. Комуникацията между устройствата става с безжична връзка или NFC конектор.

(2) Brother PT-P750W отпечатва етикети с ширина до 24 mm. Вграденият софтуер позволява дизайн на уникални за всеки потребител етикети със собствено лого, изображения и шрифтове.

 

(3) Всички в офиса могат да ползват принтера благодарение на безжичната му свързаност.

XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн