Продуктов каталог
Нощен фестивал Сингапур

 
Нощен фестивал 2014 - Сингапур с Panasonic проектори


Нощен фестивал 2014 - Сингапур с Panasonic проектори

Нощни светлини, един от акцентите на Нощен фестивал - Сингапур, се завърна в Музея на изкуствата Сингапур (SAM) и тази година.

Фасадата на музея е преобразуван в огромното платно и Panasonic PT-DZ21K проектори създават ярък образ на майката природа.

Годишна традиция, която привлича множество посетители.

Годишният Нощен фестивал в Сингапур, който отбеляза 7-то издание тази година, се завърна с темата "Смели и красиви".

"Night Lights", годишна традиция в този Нощен фестивал е прожектирана светлина на квартала за изкуство и музеи, който привлича големи тълпи в два изключителни уикенди. Тази година не беше по-различно. Night Lights проектите тази година са с удвоен мащаб с произведения на изкуството от местни и чуждестранни художници.

Един от акцентите на този проект е прожектирана светлина, наречена "Духове на природата" в Музея на изкуствата в Сингапур, осъществен от WELCOMINPEACE.
 

Предизвикателството: извита на 180 градуса полукръгла фасада да се превърне в огромно платно.

Тази година проектът планира да трансформира фасадата на музея на  изкуствата в Сингапур(SAM) в огромно платно, демонстриращо красотата на майката природа, изпълнено от светлина и звук. Проектът целеше да се покаже по-голямо изображение върху 180-градусов полукръгъл екран, значително надминаващ миналогодишния 120 градуса екран. Подобно на миналата година, за да се инсталират проекторите на поляната отпред, между сградата и улицата по начин, който няма да блокира погледа на публиката, трябваше сериозно да се ограничи разстоянието от прожекторите до сградата.


Решението: водещите модели на Panasonic нямат проблеми с преодоляването на предизвикателствата.

Широката гама от обективи за PT-DZ21K свърши много добра работа при тази инсталация. В допълнение към късофокусния обектив ET-D75LE6 зум (0,9-1,1: 1), използван миналата година, тази година се използва ET-D75LE50 фиксиран късофокусен обектив (0.7: 1), което дава възможност широкоекранна прожекция от още по-късо разстояние.

Използването на Panasonic PT-DZ21K 3-Chip DLP ™ проектори гарантира висока яркост и високо качество на картината за тази мапинг прожекция на открито.
 

Тъй като корпусът на прожекционния апарат е компактен и лек, проекторите могат лесно да бъдат инсталирани на високи платформи.

Захранването е 12-ампера и не изисква специален източник на енергия, а системата от четири лампи възпрепятства прекъсвания.

Лесните функции за настройка на PT-DZ21K проектори, минималните изисквания за обслужване, както  и силната подкрепа от търговския  и инженерен персонал на Panasonic осигуриха безпроблемна работа, което е особено важно, тъй като събитието е само два уикенда.


Резултатът: изцяло завладяващо изживяване.

Под булото на мрака, малкият екип от пет проектора създаде огромна картина от светлина.

Сюреалистични изображения бяха проектирани върху полукръгъл екран като калейдоскоп, потапяйки зрителите в друг свят.

Гостите бяха впечатлени от ярката светлина създадена от най-съвременни технологии, докато се радваха на нощните си разходки.

 

Защо беше избран Panasonic:

- Силна подкрепа от търговския и инженерно-технически персонал на Panasonic.

- Късофокусният обектив ET-D75LE6 (0,9-1,1: 1) и ЕТ-D75LE50 фиксиран късофокусен обектив (0.7: 1) позволиха широкоекранна прожекция от късо разстояние.

- Компактният и лек корпус позволява на проекторите да бъдат инсталирани на високи платформи.

- Захранването е 12-ампера и не изисква специален източник на енергия или адаптер.

- Високата яркост и високото качество на картината гарантират ярки и живи широкоекранни прожекции.

- Системата от четири лампи осигурява високо ниво на надеждност.

- Възможността за прожектиране в портрет (проекторът е завъртян на 90°).

- Постиженията на Panasonic в миналото за мапинг прожектиране,като "Осветяването на  Marina Bay 2014 г." и т.н.

 


Panasonic също
осигури  Нощен фестивал в Сингапур 2013 г. с успешна 3D мапинг проекция .
 


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн