Продуктов каталог
Отличен за 2014


28.10.2014

HD World даде на Отличен за 2014 Optoma HD141x за отлични възможности за обработка на изображения
 

Ако търсите 3D проектор за Full HD домашно развлечение. който да служи за гледане на филми и сериали, спортни предавания на живо или за екшън игри - с висок качество и голямо изображение - опитайте новия проектор Optoma HD141X. Проекторът съчетава отлични възможности за възпроизвеждане на изображения, особено ярко и живо възпроизвеждане на цветовете, както в 2D, така и в 3D формат.

Новият проектор HD141X е наследник на най-продавания Full HD проектор за домашно кино Optoma HD131Xe, компанията го представи тази есен. Този иновативен модел предлага по-високо качество на изображението и по този начин доставя зашеметяваща 2D и 3D изображения.

Това се потвърждава и от езика на числата: 3000 ANSI яркост и съотношение на контраст 23 000: 1, в комбинация с Brilliant Color технологии и DynamicBlack произвежда ярки, естествени цветове, дълбок детайл в тъмните сцени, но също така осигурява добра острота на изображението. Интересни подобрения са направени и за интерфейсите:  проектор има два HDMI входа, съвместими с MHL - след като свържете вашия смартфон или таблет – ще превърнете HD141X в интелигентен дисплей.

Наистина голямата площ на изображението, което HD141X предлага, има голям чар не само докато гледате филми (идеалното е да се използва Blu-рей плеър), но също така и за игри. След свързването на проектора с  игрова конзола или компютър, ще получите гейминг изживяване на съвсем ново ниво.  http://hdworld.cz/excellent/projektor-optoma-hd141x-3687

XEROX Colortrac Optoma Panasonic eInstruction Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Dr.Board Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн