Продуктов каталогПредаване на живо на очна операция с мултимедийни проектори Christie.

25 Май 2017 г.
Първото предаване на живо на 3D офталмологична операция в Испания с Christie проектори създава нови стандарти.
Проекторите Christie HD14K-M изиграха ключова роля в първото предаване на живо на 3D витректомия офталмологична операция в Испания, което позволи на над 200 офталмолози и хирурзи в цялата страна да наблюдават процеса на операцията Tecnicongress Audiovisual, който създаде автоматизирана система за излъчване, прогнозира, че характеристиките на проектори Christie ще поставят нова парадигма за средни киносалони, както и ще намалят нуждата от други технически средства. Сега компанията ще инвестира в още няколко проектора, в отговор на търсенето от другите им офиси.
Операцията беше организирана от Отдела по офталмология в болница General Universitario в Елче, град в провинция Аликанте. Tecnicongress Audiovisual обезпечи всички аудио-визуални инженерни аспекти на проекта, улеснявайки заснемането на 3D изображения, програмирането на 3D медицинско оборудване, 3D ENG камери, смесване на сигнали, обработка и препредаване на различни наземни връзки в емисии Full HD.
Четири от най-добрите хирурзи в Испания от амбулаторния хирургически отдел на болницата извършиха четири различни витректомични операции, много специфична микрохирургична техника. Предаван на живо в Конгресния център на Елче, над 200 офталмолози и хирурзи от цяла Испания имаха възможност да следят операцията, съвпадаща с Петата среща за витректомия.
Конгресният център беше оборудван за събитието от екипа на експертите на Tecnicongress, с над двадесет години опит в цялостни проекти в областта на аудиовизуалното инженерство. Tecnicongress, една от най-големите компании в Испания в сектора, инсталира специален екран за 3D проекции с размери 8,3 до 4,6 м във формат 16: 9.
Два проектора Christie с технология 3DLP и централна осветеност 13 500 лумена бяха инсталирани на разстояние от 25 метра, използвайки системата Christie Twist ™, както и резервно копие, готово за всякакви обстоятелства. И двата проектора бяха калибрирани със същото количество часове на лампата, за да се осигури възможно най-вярна 3D проекция, използвайки пасивни поляризирани очила.
Всеки проектор възпроизвеждаше част от изображението в конфигурация един до друг, като единият възпроизвеждаше изображението на дясното око, а другото - лявото око, благодарение на вградената в устройствата електроника. Сигналите бяха обработвани с Di-VentiX II от Analog Way и използваната резолюция беше Full HD по всяко време.
Оригиналния текст четете тук.
Мултимедийни проектори Christie можете да разгледате и поръчате тук.


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъп
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн