Продуктов каталог
Проектори на 2014г

 

Optoma е класирана с 5 модела в класацията Най-добрите проектори на 2014г” на PC Advisor.

На 7-мо място е Optoma HD30: Това, което получавате на екрана тук по отношение на детайлите и динамиката е страхотно за цената. Феновете на  домашно кино и геймърите от висок клас няма да останат разочаровани от визуалното представяне.

 

На 6-то място е Optoma EW400: С богат набор интерфейси, с ярко и ясно представяне Optoma EW400 е достъпени атрактивен избор за заседателни зали и учебни заведения.

 

На 5-то място е Optoma ML1500: За хората, които често пътуват, а искат да направят презентация по време на среща, този джобен проектор е сбъдната мечта. Вградените медия плейър и софтуер за възпроизвеждане на офис документи (поддържа MS Office и Adobe Acrobat) позволяват прожектиране без компютър или смартфон.

 

На 4-то място е Optoma HD50: най-добрият Full-HD проектор, който можете да вземете на цена под 2000лв. HD изображенията са изключително подробни, което правиOptoma HD50 идеален партньор за цифрова телевизия, Blu-Ray плеър или последно поколение конзола за игри.

 

На 2-ро място е Optoma W316: Образите са ярки и цветни, а дизайна и функционалността на менюто също са добри. Това е лесен за използване проектор на много приемлива цена. Малки / средни предприятия и училища ще се насладят на възможностите за такъв бюджетен модел.

 

http://www.pcadvisor.co.uk/test-centre/small-business/3265684/group-test-whats-best-projector/
XEROX Colortrac Optoma Panasonic eInstruction Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Dr.Board Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн