Продуктов каталог
Проектори на 2014г

 

Optoma е класирана с 5 модела в класацията Най-добрите проектори на 2014г” на PC Advisor.

На 7-мо място е Optoma HD30: Това, което получавате на екрана тук по отношение на детайлите и динамиката е страхотно за цената. Феновете на  домашно кино и геймърите от висок клас няма да останат разочаровани от визуалното представяне.

 

На 6-то място е Optoma EW400: С богат набор интерфейси, с ярко и ясно представяне Optoma EW400 е достъпени атрактивен избор за заседателни зали и учебни заведения.

 

На 5-то място е Optoma ML1500: За хората, които често пътуват, а искат да направят презентация по време на среща, този джобен проектор е сбъдната мечта. Вградените медия плейър и софтуер за възпроизвеждане на офис документи (поддържа MS Office и Adobe Acrobat) позволяват прожектиране без компютър или смартфон.

 

На 4-то място е Optoma HD50: най-добрият Full-HD проектор, който можете да вземете на цена под 2000лв. HD изображенията са изключително подробни, което правиOptoma HD50 идеален партньор за цифрова телевизия, Blu-Ray плеър или последно поколение конзола за игри.

 

На 2-ро място е Optoma W316: Образите са ярки и цветни, а дизайна и функционалността на менюто също са добри. Това е лесен за използване проектор на много приемлива цена. Малки / средни предприятия и училища ще се насладят на възможностите за такъв бюджетен модел.

 

http://www.pcadvisor.co.uk/test-centre/small-business/3265684/group-test-whats-best-projector/
XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн