Продуктов каталог
Проектор Optoma EH200ST

 

Училища, колежи и университети вече могат да получат изображения със супер размер и висока резолюция с новия проектор Optoma EH200ST.

 

Ръководителят на продуктовия маркетинг на Оптома, Джъстин Холс, заяви: "Пространството е често проблем в класните стаи, а екранът трябва да бъде достатъчно голям, за да вижда целия клас. Новият EH200ST разполага с късофокусен обектив с който прави 100-инчова картина на екран или стена от малко повече от метър разстояние. Това е абсолютно перфектно за класната стая. "

 

Full 3D 1080p проектор, с мощни вградени високоговорители, произвежда светли ярки цветове благодарение на своята 2800-лумена яркост.

 

Цифрова свързаност

Проекторът има два HDMI входа с което превключването между източниците буквално с натискането на един бутон. Дори може да да се превърна в интелигентен дисплей чрез свързване на смартфон или таблет с един единствен кабел с помощта на MHL, за да могат потребителите да играят игри, да гледат видео видео и да споделят на снимки на голям екран.

 

Full 3D

Optoma EH200ST може да показва истински 3D съдържание от почти всеки 3D източник, включително 3D Blu-rey плейъри, 3D излъчване и най-новото поколение игрови конзоли. Поддръжка на бързата 144Hz честота на опресняване осигурява ултра-гладко изображение без трептене. Портът за 3D-синхронизация може да се свърже към Optoma 3D система и очила (продават се отделно).

XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн