Продуктов каталогСветлинно шоу в Айндховен с мултимедийни проектори Christie

20 Ноември 2018 г.
Christie®, лидер в създаването и предоставянето на най-добрите визуални и аудио изживявания в света, има удоволствието да съобщи, че последните модели мултимедийни проектори Christie HS Series са използвани на международния фестивал за светлинно изкуство GLOW Eindhoven от 10 ноември до 17 ноември в центъра на Айндховен.
Общо 12 проектора Christie D20WU-HS са използвани във впечатляваща инсталация за видео картографиране на построената през 19-ти век Catharinakerk, нео-готическа римокатолическа църква, разположена в центъра на Айндховен. Проекторите - които се предоставят от партньора на Christie - Sahara Benelux - са най-ярките 1DLP® лазерно фосфорни проектори.


"Радваме се, че Sahara Benelux избра да инвестира в нашите най-нови модели от серията HS и е възнаграждаващо да ги видим вече използвани в глобално събитие като GLOW Eindhoven", казва Майлс Донован, старши мениджър по разработване на канали, Enterprise, EMEA , Кристи. "Серията HS е отличен избор за широка гама от приложения, с висока яркост и живи цветове в лек и компактен корпус. За нас е удоволствие да участваме в подпомагането на най-добрите споделени преживявания в света. "
Стотици хиляди хора се събират Айндховен за международния фестивал за светлинно изкуство, който привлича международни художествени таланти в областта на светлинното изкуство и технологии. Събитието, което е в своята 13-та итерация, представя повече от 30 арт инсталации, разположени на 5 км маршрут в центъра на Айндховен, с тазгодишната тема "Shadows & Light".В Catharinakerk посетителите ще видят инсталацията за видео картографиране на Confluence, задвижвана от проектори D20WU-HS, които могат да работят при пълна яркост на една единствена верига 15А, 110V. Оригиналният проект, създаден от Ocubo, е вдъхновен от сливането на реките и потоците в Холандия. Кинетичното изкуство ще покаже как виртуалните танцьори ще направляват зрителя чрез филма, с цветове, подчертаващи зашеметяващата архитектура на църквата в множество очарователни геометрични комбинации. Партньорът на Кристи, Сахара Бенелюкс, също така предоставя 10 LCD панела Christie UHD 551-L за Glowie - интерактивна арт инсталация, съчетаваща технологията Chatbot, гласови команди и светлинно изкуство.


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн