Продуктов каталогСветлинно шоу в Сингапур с мултимедийни проектори Panasonic

27 Септември 2017 г.
Panasonic отново направи реалност артистичната визия с доставката и инсталирането на системи за мапинг прожекции в Light Marina Bay 2017 в Сингапур. С цел популяризиране на устойчивата светлина, темата на събитието беше "Светлина и природа" и привлече местни и международни творци, които допринесоха мултимедия за прожекция край градския бряг. Шоуто беше обогатено от ефективни лампи и лазерни проектори, инсталирани от техническия персонал на Panasonic и включваше "тайни галактики" - изложба в ArtScience Museum и "The Body of the Sea", където изображенията декорират емблематичната статуя на Синджин на Сингапур. Panasonic е неразделна част от провеждането на Light Marina Bay от създаването му през 2010 г., като работи с организатори и творци, за да улесни развлеченията от световна класа с водещи в класа услуги и поддръжка. Чрез тези партньорства, Panasonic се стреми не само да бъде номер 1 за прожекция в бранша, но и доставчик на решения от номер 1, обхващащ всички аспекти на аудиовизуалната логистика при големи събития.
Извеждане на тайни галактики в светлината
Сингапурската аудиовизуална колективна организация "Синдикат", известна с прогресивната си прожекция на различни събития, създаде медии за прожектиране върху лотосовите листа, увенчащи ArtScience Museum. Местните творци Брандън Тей, Киат и Сафуан Йохари представиха сливане на идеи, изразяващи човешките взаимоотношения с нощното небе. Седемнадесет мултимедийни проектора PT-DZ21K 3-Чип DLP ™ с яркост 20 000 лумена при WUXGA резолюция, създават еднообразно изображение в множество извити екрани. Тъй като за първи път изображенията ще бъдат картирани на Мерлион за шоуто, Panasonic посети мястото, за да определи позициите за три кули за проектори. Вместо да калибрира всяко устройство с подравняване по мрежата, Panasonic разгръща софтуера ET-CUK10, за да обработва всички еталонни точки за всяка единица наведнъж с помощта на камера, създавайки безпроблемно изображение и намалявайки времето за настройка с 80%. Panasonic избра проектор PT-DZ21K не само за необходимата мощност, но и за ефективност. С цикъл за подмяна на лампата от 2000 часа - повече от два пъти повече от някои конкурентни продукти - прожекторите пестят консумативи, като се използва по-малко енергия. Мултимедията PT-DZ21K поддържа Geometry Manager Pro, собствен софтуер, който позволява изравняване на проектора и обективите, геометрична корекция и смесване на ръбовете, както и настройки за еднородност, контрол на яркостта, съвпадение на цветовете и маскиране.
Мерлион оживява като тяло на морето
Френският мултидисциплинарен колектив на изкуството и дизайна, екипът, специализиран в разработването на супер големи аудиовизуални представления, интерактивно 3D картографиране върху градски повърхности и други, създава спиращи дъха визуални образи за прожекцията на известната статуя на Сингапур. За "Тялото на морето" Дани Роуз облече Мерлион в блестящ морски живот, разкрит във виртуална морска вода. За да реализира своята визия, Panasonic избра три от водещите си модели мултимедия с висока яркост, PT-RZ31K 3-Чип DLP ™ SOLID SHINE лазеренмултимедиен прожектор, осигуряващ 30 000 лумена при WUXGA. Поради сложната форма на Мерлион, препятствия на място и ограничено разстояние, Panasonic снабди един ET-D75LE10 и два ултра-къси обектива ET-D75LE6 и ориентира проекторите в Portrait Mode. Това позволяваше необходимото покритие, включително припокриване за смесване на ръбовете, използвайки по-малко проектори. С помощта на собствен софтуер за симулация изображенията бяха точно подравнени за удивителния реализъм. Мултимедиен проектор PT-RZ31K се оказа идеален за това приложение с лазерен източник на светлина SOLID SHINE, който позволява безпроблемна портретна ориентация премахва необходимостта от смяна на консумативи. Заменяемите 3-Чип DLP ™ обективи също са безценни, когато множество устройства с висока яркост се използват на различни разстояния.


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн