Продуктов каталог
Създаване на небе

 Създаване на небе пълно със звезди

Panasonic PT-DZ21K,проектори, предоставени от XL Video бяха използвани за създаване на най-модерното видео шоу за старта на най-новия албум "Ghost Stories" на Coldplay.

Спектаклите, разработени съвместно от Бен Майлс, Пол Нормандейл, Мисти Бъкли и Фил Харви, са имали за цел създаване на интимна атмосфера, с което публиката да усети отблизо новите песни. За световния старт на албума в Лос Анджелис творческия екип е бил помолен да създаде проекция на 360 градуса в стил планетариум навсякъде в пространството и по целия таван.

ТВ специлистите използваха 46 проектора Panasonic PT-DZ21K, управлявани от 8 AI I8 медиа сървъри (4 работещи и 4 резервни), най-голямото количество XL Video проектори, ползвани за единично представление.


Мултимедийни проектори Panasonic са използвани и преди за аудио-визуален фон за разнообразни изпълнители, като Roger Waters и Fat Boy Slim.

Това първо представяне на албума включваше малка централна сцена с акцент от прожекторите, позиционирани по пода наоколо и осветяващи площ, еквивалентна на шест 4К повърхности. В резултат беше създаден атмосферно визуален спектакъл. На този фон групата изпълни песните от целия албум и селекция от най-популярните си хитове.

Както Бен Майлс от MixedEMotionsLondon, обяснява на ТВ специалистите, идеята е да се създаде наистина завладяващо преживяване за публиката и онези, които наблюдават у дома, "Искахме такова шоу, в което групата да има по-голяма близост със зрителите и наистина да контактува с тях. При концертите на големи стадиони често артистите са далеч от публиката. Така че ние прегледахме множество етапи "Б", говорихме за външни пространства, театри и места като Roundhouse и установихме, че те са твърде ограничаващи по отношение на прожекционните разстояния."

В крайна сметка, творческият екип пресъздава Лондонската икона Roundhouse в Sony Pictures Studios в Лос Анджелис.

" Ghost Stories е нещо повече от лично за вокалиста Крис Мартин и групата. Дизайнерът вече беше построил модел на това, което той искаше да изглежда - в кръг стил, в който имаше няколко големи театрални зони, върху които да се прожектира", добави Бен Майлс. "Размерът на DZ21K беше огромен фактор. Той изглежда с подобен размер на ширина и дължина като някои други проектори, но като цяло е много по-малък. Бяхме ги поставили между седалките и ширината на проектора, когато той седеше до някой беше също важен фактор. "

"В деня преди шоуто те бяха доста притеснени и аз трябваше да им кажа да не се притесняват, че ще изглежда наистина добре и ще бъдат изумени. Тази нощ направихме реална прожекция и настроихме всичко колкото можахме по-идеално. Така че на следващия ден, когато бандата дойде със загасено осветление и включени проектори, Крис ме повика на сцената и каза, че го харесва, слава Богу!"Royal Albert Hall

Тъй като ТВ специалистите бяха поканени в залата, те бяха в състояние да позиционират проекторите на места, където е невъзможно при обикновени концерти. Когато се стигна до Албърт Хол, много по-нестандартно мислене беше необходимо, за да се намери най-доброто решение.

XL доставиха 16 проектора Panasonic с 1920 х 1200 HD и изображенията бяха обработвани и подавани с AI S8 медиа сървъри (2 работещи и 2 резервни).

Проекторите бяха захванати в кутии на горното ниво и фокусирани върху покрива. Всеки един покриваше между четири и шест гъби, с преработено същото съдържание, което се използваше в Лос Анджелис

"След като вече прекарахме дълго време в работа с Panasonic проектори, вече знаехме колко компактен беше размерът на един проектор и външната рамка работеше отлично за нас от гледна точка на възможността да го монтираме под малко по-различен ъгъл и с помощта на различни скоби и ремъци. Ние вече знаехме, че можем монтираме проекторите на всеки ъгъл, който изберем и Royal Albert Hall е много ограничена по отношение на точки на захващане", добави Бен Майлс.

Ярки прожекции

PT-DZ21K предлага удивително красиви изображения, лесна поддръжка и надеждна работа. 20000 лумена яркост, както и множество богати творчески възможности, са вместени в изключително компактен корпус.

Contrasт, дълбочина и яснота са неразделна част от PT-DZ21K. Неговата система с четири лампи позволява стабилна продължителна работа, с режими четири, три, две и една лампа, позволяващи непрекъсната проекция, 24/7.http://business.panasonic.co.uk/visual-system/case-studies/coldplay?mkt_tok=3RkMMJWWfF9wsRokuq%2FIdO%2FhmjTEU5z16u8uWqOwhYkz2EFye%2BLIHETpodcMRcBrNa%2BTFAwTG5toziV8R7jNKM1jy9wQXhnj

https://www.youtube.com/watch?v=6-vmV_bL4Hg&feature=youtu.be&mkt_tok=3RkMMJWWfF9wsRokuq%2FIdO%2FhmjTEU5z16u8uWqOwhYkz2EFye%2BLIHETpodcMRcBrNa%2BTFAwTG5toziV8R7jNKM1jy9wQXhnj

 

XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн