Продуктов каталог
Съобщения за пресата

 АТЛАСКОМ ООД  (www.atlascom.bg)  с договор за дистрибуция и сервиз на продуктите на Contex S/A (http://www.contex.com ) за българския пазар.

През последните четиринадесет години АТЛАСКОМ предлага успешно на българския пазар широкоформатни решения за сканиране и архивиране. Започвайки с устройства производство на Xerox, тази дейност продължи през 2001 г. и дружеството вече беше и дистрибутор и сервизен център на VIDAR Systems Corporation. От 2002 г. АТЛАСКОМ се утвърди като дистрибутор и сервизен център на Colortac Ltd. Фирмата е разпозната на българския пазар с качеството на продуктите и услугите, които предлага и с компетентността си в областта на широкоформатните решения.

Базирайки се на натрупания през тези години опит и познания за изискванията на пазара, сега АТЛАСКОМ разширява продуктовото си портфолио с наскоро подписания ексклузивен договор с Contex A/S за дистрибуция и сервиз на българския пазар.

Contex е една от най-бързо разрастващите се IT-компании в Дания и държи водеща позиция в световния пазар за широкоформатни скенери. Развитието на модулна технология за сканиране започва през 1986 г. и през 1988 г. Contex представя своя първи монохромен широкоформатен скенер. Компанията произвежда пълна гама от монохромни скенери от 1990 г., и започва да предлага първите си широкоформатни цветни скенери през 1996 г. Днес Contex предлага 18", 25", 36", 42" и 54" многофункционални устройства, цветни и монохромни скенери.

Като най-големия разработчик и производител на широкоформатни решения за изображения в света, Contex е пазарен лидер с иновативни технологии и напреднали софтуерни приложения за сканиране и копиране.

Продадавани в над 90 страни по света, решенията на Contex са признати в широк спектър от индустрии за надеждност, качество, висока производителност и превъзходно качество на изображението.

С ексклузивното си партньорство с двата най-големи производителя на широкоформатни скенери АТЛАСКОМ покрива напълно изискванията на пазара за сканиране на технически документи и висококачествени цветни изображения.

XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн