Продуктов каталог
Условия за поръчка

За да направи поръчка, клиентът попълва необходимите данни в полетата за поръчка. Клиентът посочва адрес за доставка, телефон за връзка и начин на плащане. Всяка получена поръчка се обработва от оператор, който изпраща потвърждение.
Атласком ООД  си запазва правото да не изпълни поръчката, ако Клиентът е дал неточни или непълни данни и/или продуктите от поръчката са с изчерпана складова наличност. В тези случай Клиентът ще бъде уведомен от служител на Атласком ООД.
В случай на изчерпана складова наличност операторът може да предложи сходен по цена и характеристики продукт. Ако Клиентът не е удовлетворен от сходния продукт, има право да го откаже или да откаже цялата поръчка.
Поръчката се обработва между 9.00 и 16.00 часа през всеки работен ден. Ако поръчката е направена след 16.00 часа или в неработен ден, тя ще бъде обработена на следващият работен ден.
Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди и таксата за доставка е спрямо тарифите на Спиди , избрана от Атласком ООД до два работни дни след потвърждаване на поръчката или след получаването на парите в зависимост от избраният начин на плащане.

За повече информация: 
XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн