Продуктов каталогУстройства на Brother печатат цветно за 0,06 лв.

08 Юни 2017 г.
 Три нови бизнес модела излизат на пазара у нас


Многофункционалните устройства Brother Ink Benefit Professional са съвместими с множество мобилни и облачни решения за печат и сканиране

Brother обяви нова серия мултифункционални устройства за малки офиси и работни групи, които печатат средни до големи обеми (500-1500 стр./месец) във формати А4 и А3.

Серията Brother Ink Benefit Professional включва три модела А3 с възможности за безжичен печат и сканиране в голям формат. Освен подобрен дизайн и функции, устройствата предлагат по-голяма издръжливост и висока скорост на цветен печат.

Новите бизнес модели използват пигментни мастила за всички цветове. За потребителите това означава по-ярки цветове и по-наситено черно, остри контури на текста и бързосъхнещи оригинали, които не избледняват.

Трите модела са: MFC-J2330DW с цена 599 лв. (с ДДС), който печата и сканира в А4, но може да печата и в по-големия А3 формат; MFC-J3530DW и MFC-J3930DW, които могат не само да печатат, но и да сканират в А3 и идват на цени съответно 699 лв. и 899 лв.

Опционалните мастилници с голям капацитет дават възможност за отпечатване на 3000 черно-бели и до 1500 цветни страници при цена на копие от едва 0,017 лв. с ДДС за черно-бяла и 0,06 лв. с ДДС за цветна страница А4, съобщиха от компанията. По този начин потребителите, които печатат по-големи обеми, могат да реализират значителни икономии.


Новите бизнес устройства на Brother използват пигментни мастила за всички цветове

Мастиленоструйните устройства поддържат скорост на печат от 22 изображения в минута и време за отпечатване на първата страница от под 6 секунди. Те са изградени от нови материали, което ги прави по-здрави и издръжливи от предшествениците им.

Подобрената печатаща глава удължава живота на машината с над 60%, а по-солидните тави за хартия намаляват неправилното поемане на листа. Управлението е интуитивно с LCD тъч екран и физически бутони. Предвидено е автоматично листоподаващо устройство за 50 листа.

Новата серия Brother Ink Benefit Professional е съвместима с множество мобилни и облачни решения за печат и сканиране, вкл. Brother iPrint&Scan и Apple AirPrint. Технологията Brother Web Connect позволява на потребителите да сканират и отпечатват от популярни облачни услуги. Устройствата са съвместими с услугите Google Drive, Dropbox и OneDrive и позволяват директна работа с документи, съхранени в облака, от тъч екрана, без нужда от PC.

 

MFC-J3930DW поддържа и Near Field Communication (NFC), като така позволява взаимодействия от типа „доближи и отпечатай“ със съвместими мобилни устройства. Трите нови модула вече са налични на пазара у нас от партньорите на Brother.

автор: XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн