Продуктов каталогУчилище във Великобритания използва най-новите лазерни мултимедийни проектори Casio

09 Март 2018 г.
Coleshill School въвежда най-новите 4K прожекционни технологии. Благодарение на 4K визуализациите с лошо качество остават в миналото, а 8 от 10 IT-те лидери прогнозират, че това ще бъде бъдещият стандартен проектор

Очаква се големите прожекции на място да нараснат от сегашното ниво от 10% на 40% до 2020 г. и The Coleshill School желае да потвърди тази тенденция, като инвестира в най-новия мултимедиен проектор на Casio за озновната си тържествена зала.

Кристално ясната точност и изключителната разделителна способност на серията Casio Large Venue Series подобряват учебния процес за 1100 ученици и учители, а също и играят централна роля в класовете по Zumba, използвайки онлайн видеоклипове, показвани в залата. В допълнение към серията Large Venue, директорът Neil Bridson избра 25 от основните проектори на Casio Coreза класните стаи на училището и да замени съществуващите проектори с живачна лампа. Функцията "без лампи" и петгодишната гаранция бяха важни фактори, когато се стигна до процеса на закупуване.Г-н Бридсън казва: "След като прочетехме за водещата в индустрията ниска цена на експлоатация на Casio, имаше финансов аргумент да направим покупка на едро и източникът на светлина без лампи наистина се хареса, а досега имахме традиционни проектори с лампи в училището. Техниците сега вече не трябва да сменят лампи, което означава не само, че имат повече време, но всички допълнителни разходи за подмяната са напълно елиминирани. Тяхната петгодишна гаранция ни дава пълна спокойствие за обслужването, което може да се изисква през следващите месеци, а добавената надеждност означава, че проекторите няма да срещнат никакви технически проблеми по време на презентациите. "Инсталацията беше напълно безпроблемна от начало до край, поради участието на CDEC. Изключителното качество на картината, осигурено от резолюцията 4K на серията Large Venue има огромно въздействие върху яснотата на изображението и родителите бяха силно впечатлени от визуалните ефекти по време на скорошно училищно представление „Чарли и шоколадовата фабрика”. Алекс Карлтън, мениджър "Бизнес развитие" в CDEC, заяви: "Като премиер партньор на Casio Великобритания присъствах на демонстрация на новата серия проектори, за да обсъдим как училището иска да го използва за различните събрания и събития. Тъй като училището Coleshill вече имаше работещо решение, използвахме някои от съществуващите стойки, което беше от значение както от гледна точка на разходите, така и от гледна точка на естетиката. Искахме да предизвикаме минимални смущения на персонала и студентите, така че нашите инженери работеха съобразно с графика на залата.

Главната зала за събиране, в която се намира серията Large Venue Series, се използва и за пробни изпити.Към проектора е включен визуализатор, който дава възможност на учителите да показват резултати и да водят учениците през отговорите, за да осигурят напълно привлекателна и ангажираща учебна среда. Главният учител на училището, Иън Смит-Чайлдс, казва, че технологията на прожекцията е имала наистина положително въздействие върху персонала: " Casio проекторите напълно са променили начина, по който служителите провеждат своите уроци сега. Разделителната способност на изображението е толкова точна и привлича вниманието на учениците от момента, в който проекторът е включен. Преди това учителите трябваше да изчакат доста време, докато проекторът загрее, но сега няма забавяне, така че уроците се провеждат много по-ефективно. "ИТ отдела на училището инсталира проектори Casio Core в 25 от класовете му. Този конкретен модел е идеален за по-малки помещения, благодарение на яркостта си до 3000 ANSI лумена и гъвкавост на инсталация. Нийл се стреми да внедри прожекторите на Casio във всичките 50 класни стаи на училището; "Благодарение на популярността на този проектор сред служителите и неговите изключителни общи разходи за експлоатация, както и екологичните му характеристики, дължащи се на лазерния и светодиоден светодиоден източник, ние няма да изберем нищо друго освен Casio".


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн