Продуктов каталог16 мултимедийни проектора Christie в грандиозен симфоничен концерт.

28 Септември 2017 г.
За отбелязването на 150-годишнината от Монреал за 375-та и 150-годишнината на Канада, три от големите оркестри на Монреал - Оркестър Метрополитън, Симфоничния оркестър на Макгил и Симфоничния оркестър на Монреал - за първи път обединиха сили на една и съща сцена в подножието на култовия връх Роял, за да отпразнуват историческия момент по грандиозен начин. Тази концепция включва повече от 400 музиканти, популярни певци и хористи под ръководството на Саймън Леклерк.

Montréal Symphonique from Normal on Vimeo.


Създателите на светлинното шоу Normal избраха да изследват сезоните на Монреал чрез темата за светлината. Изпълнението последва еволюцията на светлината през цикъла на цветовете и ритъма на музиката в търсене на утопичен град (Монреал), където царуват креативност и симфонична хармония. Визуалното вдъхновение идва от съвременното изкуство, различни текстури и техники, за да създаде уникална атмосфера, която интуитивно отговаря на музиката.

Проектът е вдъхновен както от монреалския силует, така и от Mount Royal и от огромен орган, състоящ се от 240 тръби, осветени от 20 видеопрожектора:

4 x мултимедийни проектора Barco HDF 30K
10 x мултимедийни проектора Christie 20K-J
6 x мултимедийни проектора Christie 10K


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн