Продуктов каталог16 мултимедийни проектора Optoma ZU850 в най-голямото кино в северна Европа.

02 Октомври 2017 г.
Кино Колозеумът в Осло, Норвегия, е най-голямото кино в Северна Европа и най-голямото кино THX в света. Тo се отличава с големия си сферичен купол. Тази седмица киното отвори своя наскоро реновиран "Сал 1" с 16 лазерни проектора Optoma ZU850, прожектиращи върху купола. И изглежда невероятно!

Най-голямото кино в Норвегия днес открива големия си салон, след основен ремонт. Нововъведенията включват нови столове, по-голямо и по-добро платно - и не на последно място забележителна промяна в добре познатия купол. В този случай общо 16 проектори ще ви дадат кино изживяване, което вероятно не сте виждали преди.Срещу добре известния купол са заснети изображения и графики, така че съдържанието се разпростира през високия 32 метра таван. Заедно с това решение системата на високоговорителите е обновена с още 50 високоговорителя, за да се повиши цялото изживяване.

На първо място, тази нова функция ще се използва за показване на съдържание и откъси, преди да започне филма. Например, преди показването на Askeladden - В The Dovregubbens Hall върху купола ще има графики с тролове и други неща, свързани с филма.

Но също така не е изключено куполът да стане част от филма с течение на времето.


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн