Продуктов каталог3 начина за увеличаване на ангажираността на учениците с интерактивни класни стаи

04 Юни 2018 г.
Последното нещо, което искате учениците ви да правят, е да се разсейват в час. Дори и най-скучният предмет или най-обобщената лекция може да бъдат подготвени чрез добавяне на интерактивен елемент към вашия урок.

Подмяната на черната или бялата дъска с голям, интерактивен дисплей може да бъде най-доброто средство във вашия арсенал. Ето няколко творчески начина, по които бързо да привлечете вниманието на учениците си.

1. Интерактивността разчупва традиционния урок

Уроците са полезни, когато имате много материал, който да покриете, но ние разбираме, че учениците са изкушени да задремят. Днешните ученици отговарят по-добре и запомнят повече, когато поднесената им информация се разбива на по-малки, по-лесно управляеми части.

Вмъкването на моменти, в които учениците ви да излязат и да посочват или взаимодействат директно с дисплея, държи темпото на урока ви да върви добре, като дава на вашите ученици време да обработят това, за което сте говорили досега, да ги ангажирате и раздвижите, преди да се върнете към новата информация.
2. Новата технология предизвиква интереса на учениците

Новите приспособления обикновено предизвикват усещане за любопитство и интерес, което може да задържи вниманието на вашите ученици по-активно в лекцията ви, докато гледат и учат не само информацията, която им давате, но и как използвате инструментите.

Повечето визуални елементи, които идват с най-новите образователни технологии, са предназначени за различни видове обучение. Учениците, които получават възможност да участват в учебния процес, ще спечелят много повече от една интерактивна класна стая.

3. Отговорите в реално време поддържат интереса на учениците

Вашите ученици могат да попълват и да отговарят на промените в интерактивния дисплей в реално време. Няма нужда да се забавяте и да чакате студентите да напишат отговорите си и да предадат работните си листове възможно най-подредени.
Накарайте ги да дойдат и да представят отговорите си и да напишат своите отговори или изчисления на дисплея. Техните бележки и пояснения се появяват незабавно и за да ги види целият клас. По този начин целият клас може да работи заедно, за да стигне до правилните отговори, насърчавайки дискусията.


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн