Продуктов каталог360° изображения в цирк Ронкали с лазерни мултимедийни проектори Optoma

26 Юни 2018 г.
Предизвикателството
Циркът Ронкали, основан в Германия през 1976 г., реши да развие традиционния цирк по въображаем и творчески начин.
Ронкали искаше да създаде 3D холографски изображения от ярки, надеждни и дълготрайни проектори, за да запълни цирковата арена с размери 32 метра ширина и 5 метра дълбочина с 360 градусова видимост за цялата аудитория.
Решението
Агенцията на Ронкали TAG / TRAUM в сътрудничество с Bluebox избра Optoma за най-доброто решение за този проект и инсталира 11 лазерни мултимедийни проектора ZU850 за хипнотизиращо холографско преживяване.
Birger Wunderlich в Bluebox заяви: "Използвахме проектори Optoma в продължение на 6 години и през цялото време бяхме доволни от цените, производителността и надеждността. Нуждаем се от проектор с висок контраст, с много цветове за 3D ефекта, а контрастът на ZU850 с 2 000 000: 1 е идеален за този проект. "


С отлично качество на цветовете и възможност за 360° прожекция, моделът ZU850 на Optoma с новаторската лазерна технология MultiColor спомогна за създаването на феноменално изживяване за посетителите на цирк Roncalli.
Хиляди посетители вече се наслаждават на модерени, забавни представления в цирка. С 360° прожекция на коне, галопиращи около арената и слонове, които се изправят на глави, преживяването на цирка на Ронкали не е за изпускане.
Инсталацията е завършена, използвайки 11 BX-CTA03 теле обективи, което позволява проекторите ZU850 да бъдат разположени по-далеч за максимална гъвкавост.
Резултатите
Проекторите ZU850 на Optoma оживяват цирка Roncalli, вълнувайки аудиторията в цяла Германия и Австрия с развлекателни холографски кадри.Birger Wunderlich от Bluebox заяви: "Избрахме да инсталираме прожекторите Optoma ZU850, защото имахме нужда от постоянна светлинна мощност по време на инсталацията, а Optoma ни предостави това на изключително високо ниво."
Дженин Кунце, актриса от Германия, заяви: "Помислих си, че холограмите в началото са наистина страхотни. Всъщност си спомняте цирка, особено Ронкали, с коне и кучета, те винаги са били част от него и мисля, че те наистина са много атрактивни в началото, когато разказват историята по нов начин.
Посетителите на цирка "Ронкали" остават хипнотизирани и вдъхновени от ефектите, произведени от проекторите на Оптома.
Катя Бъркард, телевизионен водещ от Германия, заяви: "Намирам холограмата за съвременна - особено фактът, че не се използват живи животни е много добър".


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн