Продуктов каталог4 измерен купол с мултимедийни проектори Christie на фестивала за изкуства и музика Coachella.

05 Януари 2018 г.
Obscura се върна в корените си, за да създаде новия антарктически купол на фестивала за изкуства и музика Coachella тази година. Бяхме развълнувани от тази златна възможност да ударим умовете на хората с превъзходна поточна куполна прожекция, благодарение на подкрепата на своите приятели в HP.

Obscura беше избрана от GoldenPolice за изграждане на 120-футовия купол и за създаването на Chrysalis - невероятна 8-минутна аудио-визуална програма, която ще се прожектира в епичните 360 градуса и в огромен мащаб, предлагаща поглъщащо преживяване, различно от всяко друго.

"Това е най-вълнуващото преживяване, което някога съм виждал", каза изпълнителният директор и съосновател на Obscura Chris Lejeune. "Това е един от онези магически моменти, когато цялото техническои производствено изпълнение работи хармонично, за да подкрепи творчеството, а творчеството се изпълнява страстно и експертно, за да създаде магия, която ви позволява да се отдадете на изживяването".Създаден от световноизвестния пионер в широкомащабните прожекции, това със сигурност означава много. В края на краищата Крис и Травис Трелкел създадоха компанията през 2000 г., за да създадат завладяващи прожекционни изживявания в куполи - и много много проекти до днес.

Базираната в Орегон „Pacific Domes”, проектира и построи масивния купол, който със своите 120 фута ще бъде най-големият купол за геодезична прожекция в света и ще осигури прожекционна повърхност, по-голяма от всеки IMAX театър. Той може да приюти над 500 души наведнъж, излегнати в подобни на бобови торбички столове , докато изображенията се сипят върху тях.

И те наистина се сипят, с 15 мултимедийни проектора Christie Boxer с разделителна способност 2k и яркост 30k lumen, които изпълват купола с ярки, ясни визуализации и 108 високоговорителя L'Acoustics (56 KIVA's, 12 12XT's, 24 5XT's и 16 subwoofers), осигуряващи пространствено аудио, така че публиката буквално усеща преживяното интуитивно.


С Chrysalis творческият екип на Obscura разработи съдържателен разказ, който ще отведе хората на едно метаморфно пътешествие през време, пространство и съзнание, с приятелско кимване към любимите арт инсталации от Coachellas по пътя.

Нашият медиен екип се възползва от тази визия и се захвана с комбинация от CGI, фрактална геометрия и практическа ефективност на видеографията (заснемане на реални обекти и манипулиране на резултата), за да се създаде крайния резултат. Нашите звукови дизайнери работеха ръка за ръка с тях, за да създадат персонализирано аудио, което ефективно създаде 4-измерно преживяване, което създава усешане за пътуване през време и пространство.

Накратко, резултатът е съвсем невероятен - не е зле за четири месеца работа.

Гледайте този 360-градуса видеоклип на Chrysalis на своя VR 360 смартфон или мобилно устройство и опитайте Chrysalis в комфорта на дома си.


XEROX Colortrac Optoma Panasonic eInstruction Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Dr.Board Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн