Продуктов каталогCasio разширява продуктовата си гама за образоваието с нови лазерни прожектори

22 Януари 2019 г.
Casio разширява продуктовата си гама за образованието като добавя нови 4 модела лазерни проектори с висока яркост и нови функционалности. Новите възможностти са оптимизирани за съвременните изисквания на учебния прожес, където учениците активно използват умни устройства. Добавени са възможностти за свързване (мрежово) с един клик, модератор, който позволява колективен контрол на прожектираното съдържание от до 40 устройства и Auto Projection OFF, което автоматично изключва проектора, когато не се откриват входни сигнали.

Новите модели на Casio серията Superior XJ-S400 идват в две резолюции – WUXGA (XJ-S400UN и XJ-S400U) и WXGA (XJ-S400WN и XJ-S400W), яркост от 4000 лумена, 1,7х оптично увеличение, а животът на светлинния източник надвишава 20000 часа. Лазерната технология, приложена във всички модели проектори на Casio, премахва неудобството от подмяна на филтри, лампи и профилактика на устройството, което от своя страна води до спестяване на сериозни допълнителни разходи по време на целия жизнен цикъл на проектора.


Основни функции на образователни решения
 Връзка с един клик*
Безжичната прожекция с един клик може да се използва като просто кликнете на предварително генерирана икона за съответната класна стая. Създаването на иконите и тяхното управлението се извършва еднократно през браузeрa на разботното PC.
*Изисква инсталиране на C-Connection за РС.

 Функция модератор
Учителите могат да контролират прожектираното съдържание от до 40 устройства. Те могат да използват собствения си смартфон или таблет, за да изберат и прожектират дисплея на компютъра на избран ученик от всяка точка на класната стая, а по време на сравнения или дискусия могат да се прожектират до чеtири източника едновременно.

 Дистанционно управление за РС* и за проектор
Компютърът на бюрото на учителя и проекторът могат да се управляват дистанционно от смартфона или таблета на учителя, така че да не се налага учителят постоянно да се връща на бюрото си.
* Изисква инсталиране на C-Connection за PC и MirrorOp за смарт устройства. MirrorOp е регистрирана търговска марка на Barco Inc.
 Автоматични изключване
С функцията автоматично изключване, проекторът спира източника на светлина, ако не получава никакъв входен сигнал. Пример за това е, когато приложението е затворено или спряно, или кабелът е изключен (при жична връзка). Прожекциите се възобновяват автоматично, когато проекторът получи входен сигнал в рамките на 20 минути (след края на междучасието). Това елиминира необходимостта от ръчно включване и изключване на проектора в началото и в края на урока. Захранването на проектора се изклюва автоматично 20 минути.

За допълнителна информация може да посетите сайта на производителя:
https://web.casio-intl.com/projector/educational_solutions/
или да ни потърсите за консултация на телефон 0700 10987.


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн