Продуктов каталогChristie: Мултимедиен проектор за киносалон: преминаване от лампа към лазер

04 Октомври 2017 г.
Ксенон, лазер фосфор или RGB чист лазер - Открийте истината за кинопрожекцията

Добре дошли в "Фактите за светлината"
В близко бъдеще, чистият RGB лазер ще се превърне в платформата за осветяване, която ще бъде избрана за основните прожектори за кино. До този момент възложителите са изправени пред избор: трябва ли да направят междинна подмяна с лазерно - фосфорни проектори или да продължат да използват прожектори с ксенонови лампи, докато RGB чистите лазерни предложения станат финансово оправдани?

Позицията на Кристи е проста: лазер- фосфорът има своето място - просто не е в киното. За основните киносалони, лазер- фосфорът не осигурява предимствата на ефективността или икономията на разходите, за да го оправдае като приемлив вариант спрямо ксенона.

Присъединете се към нас, докато изследваме предимствата, недостатъците и фактите около различните източници на светлина за киното, като разсейваме някои от митовете и погрешните схващания около Xenon и лазерното фосфорно осветление.


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн