Продуктов каталогPanasonic мултимедийни проектори, дисплеи и друго AV оборудване на Зимни олимпийски игри PyeongChang 2018.

07 Март 2018 г.
Panasonic Corporation, TOP1 спонсор на Олимпийските игри и Официален партньор на Параолимпийските игри, анонсираха пълната си гама оборудване и голям набор решения, които компанията предостави на XXIII Зимни Олимпийски игри PyeongChang 2018. В сътрудничество с Международния олимпийски комитет, Международния Параолимпийски комитет и Организационния комитет на ПьонгЧенг, Panasonic достави висококачествено аудио-видео оборудване за откриващата и закриващата церемонии, стадионите и медийните центрове.
Panasonic еTOP спонсор на олимпиадите от Калгари 1988 и с игрите в PyeongChang 2018 отбелязват 30-та годишнина на спонсорството си. През последните три десетилетия Panasonic допринася за олимпийските игри с най-съвременна AV технология. След постиженията си по време на олимпийските игри Рио 2016, Panasonic предостави решения, използващи най-новите технологии за оборудване и прожекционно картографиране, като основна технология за церемонията по откриването на 9 февруари, за подпомагане на организирането на откриващата и закриващата церемонии. Panasonic достави около 80 от своите PT-RZ31K / RQ32K компактни проектори с яркост 30 000 лумена, AV-HS6000 Series Broadcast Class 2ME Live Switchers2 и плюс пълна гама от AV системи кза Олимпийския стадион, за да подпомогнат церемониите. Panasonic нсталира и 42 от своите LED видео екрани и видео системи в местата за състезания, което осигури обща площ на екраните от 1640 м². Panasonic отново се присъедини към върха на пазара на професионални аудио системи, за който компанията работи по развитието на Зимните олимпийски игри PyeongChang 2018. Динамичното аудио на неговите RAMSA високоговители увеличи вълнението на състезанията на четири места: ски-скокове и сноуборд, Yongpyong алпийски ски, и Gangneung олимпийски парк.
Освен това се планира да се приеме система за мулти-видео разпространение и 360-градусови камери на местата на състезанията, като част от новите инициативи на компанията до 2020 г.


AV техника за местата на състезанията
LED големи дисплеи 17 места, 42 дисплея,площ 1,640 m²
Професионални аудио системи 10 места
Мултимедийни проектори за церемониите 80 устройства
Мултимедийни проектори 154 устройства
Камери за сигурност 1,079 броя
Записващи устройства 20 броя
Мулти форматни превключватели 16 броя


XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн