Продуктов каталогTECH 404 - Optoma HD29Darbee е най-добрият проектор за домашно кино под 2000лв.

17 Декември 2018 г.
Optoma HD29Darbee е един от най-добрите проектори с цена до 2000лв до момента за 2018 година. Интегрирането на Optoma Darbee Vision в този проектор дава много възможности за много хора. Това е един от най-добрите 1080p проектори, които съм тествал за тези, които търсят да играят игри и да гледат филми, вижте видеото.


С вградения DarbeeVision Image Processor, Full HD 3D, закъснение на входа 16,5 ms, тих вентилатор ISF Day и Night, Optoma HD29Darbee доставя много за своята цена. Дори и да не искате да плащате допълнително за калибриране на ISF или фини настройки, режимът Cinema предоставя естествен цвят за филми и видео. Преглеждани едно до друго с изображението от референтния проектор, можете да видите, че цветът е съвсем леко пренаситен, но малко хора ще забележат това без сравнение, а и много хора предпочитат леко пренаситен цвят. Във всеки случай цветът на HD29Darbee е напълно в сферата на реалистичните.
За любителите на игрите Optoma HD29Darbee предлага 16,5 ms закъснение на входа, което е най-бързо от всички проектори на пазара, за които знаем. В 3D, той поддържа DLP-Link и VESA RF очила и за разлика от някои проектори, той ще ви позволи да персонализирате настройките на изображението в 3D режим. Дори неюо повече, той предлага малко по-добра от средната яркост за 3D в сравнение с 2D, и не видяхме каквито и да е смущения или свързани с 3D артефакти за движение.
Интегрираната технология за подобряване на изображението DARBEE Visual Presence използва нерво-биологични алгоритми за подобряване на детайлността в цветовете на кожата, текстури, и отразяващи повърхности. Резултатът е видео игри, Blu-ray филми и HDTV програми с невероятна яснота на изображението.


XEROX Colortrac Optoma Panasonic eInstruction Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Dr.Board Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн