Продуктов каталогXerox анонсира! Най-мащабното продуктово развитие в своята история.

19 Юли 2017 г.
Xerox анонсира най-мащабното продуктово развитие в историята на корпорацията. Акцентът e върху подобрените функции на новото поколение Xerox устройства, благодарение на които машината се превръща в ключов помощник на работното място. Чрез автоматизиране на ежедневните работни процеси, свързани с печат, копиране, сканиране и съхраняване на документи, 29-те мултифункционални устройства Xerox AltaLink® и Xerox VersaLink®, поддържащи технологията ConnectKey 2017, водят до повишена производителност и намалено време за завършване на рутинните задачи.

 


Приложенията в Xerox® App Gallery, улесняващи работния процес, са над 40. Някои от тях са:
• Xerox® Easy Translator Service, осигуряващо машинен превод на документи на над 40 езика, сред които български, френски, немски, японски и др.
• Приложение, което позволява преобразуването на хартиени документи в дигитален формат (jpg, jpeg, pdf, docx, xlsx и др.).
• Xerox® Print Management and Mobility Service – решение за управление на печат, достъпно от „облака“, което е удобно, сигурно и позволяващо отдалечен печат.Иновативен за печатните устройства е сензорният екран, който дава възможност на потребителите да използват жестове с пръсти, да плъзгат и докосват дисплея точно както при смартфони и таблети. Заедно с това екранът може да бъде персонализиран, което значи, че най-често използваните приложения могат да бъдат позиционирани в най-горната част, така че да се осигури лесен и бърз достъп. И не на последно място, беше показано как потребителите могат да преглеждат документ на екрана преди да го сканират, отпечатат или изпратят по имейл.


Именно благодарение на интуитивното използване от потребителите, мобилната свързаност, връзката с облака, възможността за персонализация и автоматизацията на рутинните задачи, мултифункционалните устройства от продуктовите линии Xerox AltaLink® и Xerox VersaLink®, базирани на технологията ConnectKey 2017, определят бъдещето на работния процес.

 XEROX Colortrac Optoma Europe Ltd Panasonic Turning Technologies (eInstruction) Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Ajita International Technology 
Co. Ltd. Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline Interactive Inc. CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2018 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн