Продуктов каталогYES в Манчестър е номинирано за заведение на 2018 с помощта на мултимедийни проектори Optoma.

08 Март 2019 г.
Предизвикателството
Красивата стара аукционна къща „Кейп Дън“ в Манчестър е преустроена в 4 етажно музикално заведение YES с 2 бара, кухня за бързо хранене, пица от Pepperoni Playboys, 2 зали за клубна музика и изпълнения на живо и покривна тераса.
Hollowsphere бяха ангажирани, за да осигурят осветлението и прожекционното оборудване, необходими за музикалните изпълнения, прожекции на филми, а също и за рекламни и информационни съобщения.

Решението

С капацитет 250 места Розовата стая на първия етаж е най-голямото помещение в заведението и се нуждае от мултимедиен проектор с висока яркост. Екипът се спря на мощният WUXGA Optoma WU515ST, който има широк обхват на мащабиране, отместване на обектива, вграден HDBaseT и геометрична корекция по 4-те ъгъла, за лесна инсталация. Видеото се предава по HDBaseT с помощта на SY Electronics’ HDMI към HDBaseT конвертори.

Адриан Бол, директор на Hollowsphere казва: Имахме нужда от ярък проектор за това голямо помещение и WU515T беше най-подходящ. Вграденият HDBaseT улесни инсталацията.

В пространството на подземието беше инсталиран Full HD Optoma EH400+, който осигурява платформа на изгряващи звезди, а на стълбището късофокусен Full HD Optoma EH200ST осигурява цифровата реклама.
Адриан Бол добавя: Имаше твърде малко място на стълбището, затова ни трябваше късофокусен проектор, а за подземието най-доброто решение беше EH400+.

Всички проектори са свързани с Raspberry Pi пико компютри за планираните цифрови реклами и могат да бъдат управлявани дистанционно за музикални визуализации за клубните вечери.
Резултатите
YES отвори врати за музиканти и меломани през септември 2018, с различна атмосфера на всяко ниво. Мултимедийните проектори се използват редовно за филми и фон на музикални групи и ди-джеи.
Адриан Бол казва: „Наличието на толкова много проектори в развлекателно заведение от този тип го прави отличен от другите барове и клубове. Образите са ярки и живи и наистина допринасят за атмосферата на това място. Отзивите на посетителите са отлични и клубът е номиниран за най-добрата музика на живо и бар за 2018 година.


XEROX Colortrac Optoma Panasonic eInstruction Brother Microsoft AVERS EUROSCREEN CHRISTIE CASIO Dr.Board Avtek Shape Robotics BOXLIGHT Contex Newline CANON
За насУслуги
ПроектиКлиенти
КонтактиНовини
УсловияПолезно
XMLдостъпHelp desk
eXTReMe Tracker

© 2019 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн