Полезно

Заведение в Нотингам забавлява посетителите си с помощта на лазерен мултимедиен проектор Optoma ZU720T.

28 Април 2021 г.
Заведение в Нотингам забавлява посетителите си с помощта на лазерен мултимедиен проектор Optoma ZU720T.
Предизвикателството:
С отслабването на карантината и ограниченията за събиранията на открито, управителят на The Gedling Inn – по- известен като "Чегго" от редовните клиенти от времето, когато е носил името The Chesterfield Arms, беше изправен пред предизвикателството да се придържа към насоките за социално дистанциране, но въпреки това да пресъздаде атмосферата на гледане на мач в обикновено препълнената кръчма.
Алекс Нюзъм, управител на магазина на Richer Sounds Nottingham, препоръча кино на открито - в крайна сметка какво по-хубаво от това да се насладите на прясно налята пинта, докато попивате малко витамин D и гледате най-новото спортно предаване?


Решението:
Алекс препоръча лазерен мултимедиен проектор Optoma ZU720T с яркост 7,500-lumen.
Този проектор с разделителна способност WUXGA е част от лазерната гама DuraCore на Optoma, която използва водещия в индустрията лазерен източник на светлина, осигуряващ минимум 30 000 часа работа без нужда от поддръжка.
С устойчив на прах оптичен модул, който е сертифициран независимо като IP5X, Optoma ZU720T е проектиран за непрекъсната работа в режим 24/7 - идеален за спортни събития и филмови маратони на открито.
Алекс обясни: „Избирахме между Optoma 5 000 лумена и проектор ZU720T 7 500 лумена. Допълнителните лумени наложиха избора на втория модел, който е идеален за летните вечери.
"Възможността за намаляване на яркостта вечер също е чудесна характеристика."
За справяне с околното осветление, Sign Up Systems изградиха корпус, за да затворят проектора, 20-футовия надуваем екран и аудио техниката. Съоръжението се използва също и като сцена за музикални изпълнения на живо.
Алекс каза, "Епичният размер на екрана означава, че може да се поставят 30 допълнителни маси, като същевременно се гарантира, че всеки в градината може да се включи в екшъна, независимо къде е седнал.
„Жизненоважно беше също така, че дълбоката 6 метра сцена може да се използва и за други функции, тъй като „Чегго“ е многофункционално място, добре известно с представянето на най-новите и най-големите музикални таланти.“

Резултатите:
„Кино-градината е голяма реклама на заведението. Продават събитията всяка събота, откакто направихме инсталацията. Билетите за УЕФА Евро 2021 са почти разпродадени предварително!“ – възкликва Алекс


Полезно
Новини
Партньори