Полезно
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОЕКТ ПО АДМИНИСТРАТИВЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ № BG16RFOP002-2.089-2385-C01
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОЕКТ ПО АДМИНИСТРАТИВЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНА...
Почистване на интерактивен дисплей.
Хигиената и дезинфекцията в момента са изключително важни, а интерактивн...
Защо интерактивният тъч дисплей може да помогне на образованието сега повече от всякога?
Напоследък преминаваме през много несигурни времена и не знаем какво щ...
Защо да използваме екран за мултимедията си? (защо да използваме прожекционен екран, нужен ли ни е екран)
Въпреки че можете да прожектирате и върху бяла стена, висококачествени...

Интерактивна революция в бизнес срещите и не само – с дисплеи Newline

11 Юли 2018 г.
Мултимедиен проектор с екран, или голям монитор в наши дни са основен елемент от оборудването за конферентни стаи и всякакви помещения, в които се провеждат срещи или видео конферентни разговори. Тези решения, освен факта че са съвременни, не включват задължително все по-търсената интерактивност на срещите и използването на възможностите на Office365 и инструментите на Windows Ink.
Функционалността на тъч скрийн дисплеите надхвърля досегашните ни познания. От гледна точка на бизнеса изглежда по-смислена да се инвестира в управляван с допир монитор, вместо в проектор или обикновен монитор. Последните два имат само функция на възпроизвеждане, докато разширената функционалност на първия въвлича участниците в много по-голяма степен, което прави заседанието по-ефективно. Важно е, че не са необходими познания на специализиран софтуер, за да се използват – достатъчни са основните познания на офис приложения. Гъвкавостта на интеграция със съществуващата инфраструктура се приема много добре от ИТ специалистите. От своя страна отговорните за бюджета на компанията или институцията ще спестят пари, благодарение на простотата на използване (оборудването не е безполезно, а се използва активно), повишаване на ефективността на срещите и намаляване на броя командировки, делегации и разходи за настаняване.




Тъч скрийн интерактивен дисплей спрямо мултимедиен проектор и голям монитор

Презентации на Power Point или показване на съдържанието на таблици в Excel, използвайки мултимедия или голям монитор са класика в съвременното представяне. Все пак тези техники на презентация са най-често ограничени до превключване между слайдовете и обсъждането им.
Използването на управляем с пръсти монитор води потребителите до нова и по-интиутивна система на работа. Може да се презентира без да е необходимо да се ходи до компютър от време на време и показваното съдържание и документи може да се вграждат между другите записки и коментари. Резултатите от работата могат да се разделят веднага, изпращайки файлове до участниците в серещата например. Това изключва нуждата от обобщения от срещите след провеждането им. Такъв вид решение е полезно например за маркетинговите и финансовите отдели на компании и корпорации.
Промяната на начина на работа в конферентната зала, позволявайки пълно участие на всички присъстващи е едно от най-важните предимства на тъч мониторите. То се състои във възможността за разпознаване на жестове, както и писане, изтриване, преместване в и между документите, увеличение и намаление. Това се прави автоматично, без да е нужно да се избират инструменти. Всички тези възможности са активни под Windows с приложенията Office365 и Windows Ink – казва Роберт Пусц от Newline Interactive, производител на интерактивни дисплеи.




Предимства за потребителите

Потребителите ще харесат широкия 178 градуса ъгъл на виждане и отличното качество на изображение, много по-добро от това на традиционните тъч монитори. Чувствителносста и високата прецизност на писане са много важни, защото разстоянието между интерактивния показалец и самия LCD панел (скрит зад защитно стъкло) е само 2мм, докато при конкурентни модели е дори до 8мм. Всички тези функции са предимства от технологията Optical Bonding, използвана от мониторите на Newline.

Предимства за бизнеса
Гореспоменатите решения със сигурност ще представляват интерес за бизнес потребителите и институциите, за които работата в екип или работа с клиенти от страната и по света е ежедневна. Важен аргумент в полза на такава инвестиция може да бъде вече споменатото пестене на време и пари.
Благодарение на съвместимостта с приложенията на Microsoft, работата с монитори Newline е подобна на тази с лист хартия. Използването на Word, Excel, PowerPoint, OneNote и PDF файлове или просто уеб страници става по-естествено от всякога. Превключването между отделните функционалности се извършва автоматично и файловете с бележки могат да бъдат изпратени на участниците по време на срещата, като се избягват отнемащите време обобщения, които трябва да се правят веднага след срещата. Провеждането на срещи, конференции или телеконференции по този начин навлиза на ново, по-високо ниво, без да се налага да инсталирате или да научавате нови програми - добавя Робърт Пусц.

Предимства за училища
Интелигентните монитори не са запазени само за бизнес приложение, а са също толкова интересни и за училищата. Учениците, които са свикнли да ползват смартфони и таблети ежедневно, лесно могат да се справят с интиутивните монитори в класните стаи.
Сътрудничеството между Newline Interactive и Microsoft в областта на разработване на функционалност на Windows Ink и Office365 е от голямо значение. Трябва да се има предвид, че Office365 е достъпен безплатно за учебните заведения, което в комбинация с дисплеите от серия VN на Newline, автоматично разпознаващи жестове под Windows, ги поставя на челни позиции при все пак достъпни цени.







За фирмата
Newline Interactive е технологична компания, основана през 2012 в САЩ. Главните офиси са в Плано, Тексас, където се планират и разработват концепциите за продуктите. Фирмата има клонове в Азия (Китай/Тайван), Индия и Европа. Мрежата от дистрибутори покрива целия свят. Newline Interactive е пионер в областта на интегрираните комуникационни системи, така нареченото Унифицирано сътрудничество (Unified Collaboration (UC)). Продуктите на Newline са многократно награждавани за иновации, както се доказва от призовете от изложения като INFOCOMM и Integrated Systems Europe (ISE).
Newline Interactive е собственост на Hitevision Technology, най-големият в света производител на интерактивни решения с приблизително 23% дял от световния пазар.

Портфолио на Newline
Продуктите на Newline са инструменти за комуникации и сътрудничество, които включват тъч дисплеи със специализиран софтуер, безжични системи за презентации, интерактивни дъски и визуализатори.
Newline има най-широката гама тъч монитори с размери от 55 до 86 инча, Full HD и 4K, мец=жду които има както премиум модели, така и бюджетни. Приложенията им са насочени към образователния сектор, държавната администрация и бизнеса.
Всички решения на Newline са разработени за нуждите от комуникации на място (в конферентни зали) и от разстояние (зали за телеконференции).


Полезно
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОЕКТ ПО АДМИНИСТРАТИВЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ № BG16RFOP002-2.089-2385-C01
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОЕКТ ПО АДМИНИСТРАТИВЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНА...
Почистване на интерактивен дисплей.
Хигиената и дезинфекцията в момента са изключително важни, а интерактивн...
Защо интерактивният тъч дисплей може да помогне на образованието сега повече от всякога?
Напоследък преминаваме през много несигурни времена и не знаем какво щ...
Защо да използваме екран за мултимедията си? (защо да използваме прожекционен екран, нужен ли ни е екран)
Въпреки че можете да прожектирате и върху бяла стена, висококачествени...
Новини
Партньори