Полезно

Интерактивният дисплей Newline Flex получи награда за продуктов дизайн.

15 Април 2021 г.
Интерактивният дисплей Newline Flex получи награда за продуктов дизайн.
Лидер в новото поколение десктоп сътрудничество.
Международното жури присъди на Newline Flex отличието „Red Dot“ в категорията „Продуктов дизайн 2021“.
За разработването на Flex, Newline се потопи дълбоко в нуждите на работното място след началото на пандемията. Видеообажданията ни помогнаха да осигурим непрекъснатост на бизнеса по време на пандемията. Работата от вкъщи отвори нови измерения за бъдещото работно място и фактът, че работните инструменти трябва да бъдат интуитивни, се превърна в правило, а не в изключение.
Flex е универсален 27-инчов сензорен монитор, предназначен да улесни съвместната работа на работния плот. Дизайнът се фокусира върху няколко ергономични теми. Дисплейът се подравнява с нивото на очите ви, а естественият наклон от 10 ° осигурява удобен ъгъл на гледане в сравнение с обикновен монитор. Flex може да се наклони до 45 °, което позволява на потребителя да постави дланта си върху екрана и да добавя анотации в естествена позиция за писане с активната писалка. 4K камерата с разпознаване на лица може да се накланя и завърта, за да се осигури удобна позиция за потребителя. Микрофонът улавя гласа много добре, така че няма нужда да повишавате тон, или да се приближавате до микрофона. Общият резултат е по-продуктивна видеовръзка, спестяваща енергията на потребителя в комуникацията. Flex е подходящ за всяко работно място, офис или класна стая и е идеален за работа от дома. Съществуващите устройства като лаптоп или компютър могат да бъдат свързани към Flex. Flex наистина има потенциала да революционизира начина ни на работа.
„Както подсказва името, Newline Flex е уникално решение с гъвкави функции и може да отговаря на изискванията на всеки потребител. Flex е създаден специално, за да отговори на нуждите на непрекъснато променящата се работна среда ”, каза Крис Брадфорд, президент на Newline Interactive.

Red Dot е платформа за оценка за изключителен дизайн от висок клас.
Наградата Red Dot за продуктов дизайн датира от 1955 г. и признава най-добрите продукти за дадена година. В търсене на добър дизайн и иновации, международната експертна група включва специалисти от голямо разнообразие от сектори. Журито работи няколко дни и се ръководи от критерии за оценка като качество, ергономичност, естетическа привлекателност, функционалност, интелигентни иновации и дълголетие.
„Победителите за наградата Red Dot: Продуктов дизайн 2021 бяха особено впечатляващи тази година. Техният продуктов дизайн е отличен, както от естетическа, така и от функционална гледна точка. Не е лесно да надделеете сред толкова силни състезатели и да спечелите нашето жури. Следователно искам да поздравя много искрено лауреатите за техния успех “, професор д-р Питър Зек, основател и главен изпълнителен директор на Red Dot.

Участие на Newline Flex в изложби, онлайн събития и годишник
Newline Flex може да се види в онлайн изложбата на уебсайта Red Dot от 21 юни. С тази дата се отбелязва и началото на Red Dot Design Week, през която тазгодишните носители на наградите, включително Newline Flex, ще бъдат отбелязани онлайн.
От 22 юни Newline Flex ще бъде включен в изложбата „Дизайн на сцената“ в Red Dot Design Museum Essen, където са представени всички наградени продукти. Посетителите на музея могат да изпитат качеството на дизайна в пространство, което се отличава със съвременни дизайнерски решения и историческа индустриална архитектура. Red Dot Design Yearbook 2021-2022 ще излезе през август. Изданието предоставя изчерпателен преглед на съвременната техника и тенденциите в дизайна на продуктите.

Научете повече за Flex на нашия уебсайт.

Със седалище в Алън, Тексас, Newline Interactive е водещ доставчик на интерактивни сензорни екрани и иновативен софтуер, който увеличава производителността и подпомага сътрудничеството. Newline Interactive разработва продукти, които помагат на организации в широк спектър от вертикални пазари, включително финансови услуги, образование, здравеопазване, правоприлагане, производство, общини и правни услуги.


Полезно
Новини
Партньори