Полезно

Интерактивни дисплеи Clevertouch в учебния център на BMW Ibérica.

18 Март 2021 г.
Интерактивни дисплеи Clevertouch в учебния център на BMW Ibérica.
Charmex, B2B доставчик в аудиовизуалния сектор, достави аудиовизуално оборудване за новите учебни зали в централата на BMW Ibérica в Мадрид.
Инсталацията включваше 84-инчови панели Clevertouch и беше организирана от IC-10, компания, специализирана в реформирането и адаптирането на вътрешни пространства, основно търговски и корпоративни. IC-10 избра Charmex, за да осигури 12-те стаи с най-добрите аудиовизуални технологии на пазара.
Базата на BMW в Мадрид включва помещения за обучение от всякакъв вид, включително продуктово, техникическо, марка, бизнес, маркетинг, системи и умения. За BMW ролята на аудиовизуалните инструменти е от ключово значение за оптимизиране на учебните процеси на персонала и повишаване на интерактивността в различните класни стаи.
Франсиско Олива, консултант на Charmex Projects, казва:
Това е компания с високо ниво на компетентност, която имаше много ясни идеи и търсеше най-добрата аудиовизуална технология на пазара, но адаптирана към специфичните нужди на всяка от своите класни стаи.
Техническият персонал на BMW посети шоурума на Charmex в Мадрид и беше очарован от интерактивните панели Clevertouch Plus.
Отделът за обучения на BMW добави;
Разггледахме няколко марки, но предпочетохме Clevertouch заради лекотата на инсталация. Нашият ИТ отдел е доста строг със софтуер на трети страни,а тези дисплеи позволяват работа без инсталиране на какъвто и да е драйвер или програма. Това, което най-много привлече вниманието ни в този продукт, бяха неговата гъвкавост, функционалност и качество на изображението, но преди всичко 10-те тактилни точки, които могат да бъдат открити едновременно, невероятно!
BMW избра 10бр 84 ″ Clevertouch Plus 4K за своите учебни зали. Те са инсталирани с моторизирани фиксирани подови скоби на Traulux, които позволяват на потребителите да регулират височината, с вариация от 500 mm, което позволява пълен достъп до всички сензорни функции. Те се отличават със солиден дизайн, идеален за големи дисплеи или сензорни монитори.
В допълнение към мониторите Clevertouch, които бяха инсталирани в 10 от стаите, BMW закупи и два проектора Christie Captiva DHD400S за две други стаи и три монитора Samsung UE55D в зоната за обучение на BMW работилниците.


Полезно
Новини
Партньори