Полезно

Приложение за безжични прожекции Optoma TapCast

26 Октомври 2020 г.
Приложение за безжични прожекции Optoma TapCast
TapCast е решение за безжични визуализации, което предлага удобно потребителско изживяване за домашно забавление, корпоративно и образователно споделяне и сътрудничество. За да използвате това приложение на вашия телефон или таблет, имате нужда от проектор Optoma, или интерактивен дисплей Optoma с предварително инсталиран сървър TapCast.

Показвайте и споделяйте безжично съдържание на голям екран без допълнителен хардуер с помощта на приложението TapCast. Лесно отразявайте вашето устройство Android, iOS, Windows, MacOS и ChromeOS с едно натискане на бутон. Или предавайте безжично документи, изображения или видеоклипове, съхранявани на вашето мобилно устройство или лаптоп. Приложението също така действа като безжична мишка и клавиатура, което ви позволява да управлявате проектора.

Chromecast
Предавайте съдържание от вашия уеб браузър Chrome или приложения за стрийминг като YouTube директно към вашия проектор с едно щракване на бутон. Имайте предвид, че някои приложения като Netflix не се поддържат.

Mirroring
Отразете точно това, което виждате на вашето устройство Android, iOS, Windows, MacOS или ChromeOS директно на големия екран. Перфектен за споделяне на съдържание, съхранявано на вашето устройство, без затруднения и допълнителни разходи за инсталиране на дълги кабели.

Видео стрийминг и преглед на снимки
Предавайте поточно видео файлове и снимки, съхранени на устройството ви, директно към проектор или дисплей.

Преглед на документи
Презентаторите могат да споделят и представят Word, Excel, PowerPoint и PDF документи, а също и снимки, съхранявани на мобилно устройство, директно на проектор или дисплей.

DLNA
Показвайте съдържанието, съхранено във вашата мрежа, на проектор или дисплей.Дистанционно управление
Използвайте мобилното си устройство за управление на проектора - включване, изключване, регулиране силата на звука и отваряне на менюто.

Режим на камера на живо
Превърнете мобилното си устройство във визуализатор. Предавайте на живо кадри от камерата на вашето мобилно устройство към проектор или дисплей.


Полезно
Новини
Партньори