Полезно

Смесено обучение с интерактивни дисплеи Newline TruTouch

24 Ноември 2020 г.
Смесено обучение с интерактивни дисплеи Newline TruTouch
IML La Zubia (провинция Гранада, Испания) е основана през 2001 г. с цел популяризиране на преподаването на английски език в района. Благодарение на своя метод и отдадеността на мениджърския екип и учителите, за кратко време той претърпява такъв растеж, че става необходимо да се разширят съоръженията. През 2016 г. училището е отличено с наградите Кеймбридж за подготвителни центрове като едно от най-добрите училища в света за изучаване на английски език.

Предизвикателство:
Огромното търсене, добавено към новата нормалност, наложена от коронавируса, където социалната дистанция и хибридното обучение са от съществено значение, накара IML La Zubia да инсталира дисплеи Newline от серията MIRA във всяка от своите 14 класни стаи.

Решение:
Причината, поради която този модел се откроява от другите интерактивни решения на пазара, е, че MIRA разполага с всичко! Камерата и 4 микрофона с премахване на шума и с обхват от 8 метра се комбинират перфектно със сертифицираната оптична технология на Newline, която предлага по-високо качество на изображението от всяко място в класната стая.
„Когато видяхме инсталирани интерактивните дисплеи на Newline, си помислихме „уаууу“ - Сабрина Марискал, директор на IML La Zubia
„Избрахме Newline MIRA, защото ни позволява да провеждаме част от часовете от разстояние. С вградената камера и микрофони можем да направим това без допълнителни аксесоари и да поддържаме стандартите за качество, които нашите ученици заслужават ”.

Предимства:
Намаляване на капацитета на класната стая
Продължаващи уроци въпреки изолацията
Преподаване на хора, които се намират в други градове


Полезно
Новини
Партньори