Полезно

Цифрови табла Clevertouch за информация и реклама в Mettis Aerospace.

06 Април 2021 г.
Цифрови табла Clevertouch за информация и реклама в Mettis Aerospace.
Mettis Aerospace проектира и произвежда ковани и прецизно обработени компоненти за авиоиндустрията в своето напълно интегрирано съоръжение в сърцето на Великобритания.
Тяхната визия е не само да бъдат най-добрите в това, което правят, но непрекъснато да определят нови стандарти в индустрията, чрез инвестиции и иновации. Те са пионери в промишления си отрасъл повече от седемдесет години.

Предизвикателство
Меттис имаше затруднения с актуализацията на табла за обяви. Получаваха се обърквания със служители, които също ги използват за реклама на артикули за продажба и т.н.

Процес на избор
Чрез проучвания в интернет бяха изпробвани няколко решения, които бяха подредени в списък по изпълнение на критерии. Clevertouch бе избран като предпочитан избор, най-вече заради лекота на използване и достъпност.

Clevertouch решение
Clevertouch предостави пълен лиценз, включващ неограничено ползване на софтуерен пакет:
SedaoLive
ImageFlyer
QuickChange Project
SL-V2 Media Players

Уникални характеристики
Софтуерът е изключително лесен за използване и създаването на нови екрани е бързо и лесно. Можете да съберете няколко дизайна, с една и съща информация, за да видите кой изглежда най-добре. След като дизайнът е утвърден, процесът по настройването на автоматичното качване на документи, снимки и т.н. също е много лесен.

Резултати:
Метис вече е по-добре оборудван, за да взаимодейства със служителите си и да поддържа информацията интересна и актуална. Решението също така дава определен „Уау-фактор“ сред посетителите.
С четири отдела, осигуряващи съдържание, решението е настроено така, че за по-голямата част от съдържанието е толкова просто, колкото събирането на PDF документи в папка. След това Clevertouch автоматично актуализира екраните, когато се появява ново съдържание, така че информацията винаги е актуална.

"Екипът на Clevertouch беше професионален и внимателен към нуждите ни от самото начало на проекта за цифрови табели. Бяхме много добре подкрепени, докато настройвахме системата с обучение и бързи отговори на всякакви въпроси" – казва управителят на Метис

ImageFlyer е най-универсалният софтуер за дизайн и възпроизвеждане на цифрови реклами на пазара.
Предлага се както за облачни, така и за локални CMS решения. ImageFlyer ви позволява да създавате мултимедийни цифрови презентации с помощта на прост интерфейс за плъзгане и пускане (Drag&drop).

PRO-V4 е мощен, универсален и здрав плейър за цифрова реклама и информация, идеален за организации, които искат да ангажират своята аудитория 24 часа в денонощието или да разположат специален график за дисплеи, използвайки функцията за планирано включване и изключване.


Полезно
Новини
Партньори