Полезно

26 75“ интерактивни дисплея Newline Interactive в училище Св.Имре, Будапеща.

26 Април 2021 г.
26 75“ интерактивни дисплея Newline Interactive в училище Св.Имре, Будапеща.
Като част от Римокатолическата епархия в Гьор, Св. Имре обучава своите ученици в духа на Свещеното Писание. Неговите учители имат мисията да осигурят на учениците образование, основано на вяра, но и са наясно с нарастващата мощ на технологиите, които все повече определят бъдещето.

Предизвикателството
Преди това католическото начално и детско училище St. Imre използваше бели дъски и мултимедийни проектори в класните стаи, но искаше да включи модерно интерактивно решение, което може да подобри сътрудничеството между ученици и учители.

Решението
Римокатолическата епархия в Гьор инсталира 26 интерактивни екрана Newline TT-7519RS, за да увеличи мотивацията на учениците. Серията RS поддържа до 20 контактни точки, позволявайки на учениците и учителите да взаимодействат едновременно. Благодарение на лекото и чувствително докосване те могат лесно да правят бележки, да пишат и рисуват на екрана. Инсталирането на интерактивни тъч дисплеи Newline позволява на учителите да излъчват с лекота съдържание и учебни материали от своя компютър или смартфон.

Резултатите
Благодарение на интерактивните решения на Newline учениците от Римокатолическата епархия в Гьор могат да участват активно в уроци, като същевременно се наслаждават на предимствата на съвременните технологии. Те интегрираха успешно дисплеите в своите уроци.


Полезно
Новини
Партньори