Полезно

4К проектор за домашно кино Optoma CinemaX P2 – ревю на Yahoo Entertainment.

25 Февруари 2021 г.
4К проектор за домашно кино Optoma CinemaX P2 – ревю на Yahoo Entertainment.
Yahoo Entertainment се ангажира да намери за вас най-добрите продукти на най-добрите цени.
Мултиплексът може да бъде затворен, а поредицата за Джеймс Бонд да прекъсне, но това не означава, че не можете да се насладите на кино у дома.
Проектор за домашно кино може да ви позволи да гледате филми с диагонал над 100 инча, създавайки впечатляващо изживяване на голям екран, което да съперничи на близкия киносалон.
Наскоро гледахме нови блокбъстъри като Wonder Woman 1984 и Soul в пълния размер на стената и изобщо не почувствахме, че пропускаме изживяването на големия екран. Има нещо уникално завладяващо и вълнуващо в едно огромно прожектирано изображение в хола.
Добрата новина е, че с последното поколение видеопроектори е изненадващо лесно да се живее. Вече няма нужда от специална стая, за да създадете истинско домашно кино.
Постигнахме кино ефекта с помощта на чиста бяла стена и многофункционален проектор Ultra Short Throw. Най-добрата част беше, че се наложи само малко разместване на мебели.
Ултра късофокусните модели (UST) са голямо улеснение. За разлика от стандартните обективи, UST не се нуждаят от дълбочина на помещението, за да направят голямо изображение, вместо това можете да ги „паркирате“ точно пред стената.
Optoma CinemaX P2 изпълнява всички изисквания за домашно кино. Той има вградена високоефективна 40W звукова система с истинско кинематографично влияние.
Просто свържете телевизионен приемник, или Blu-ray плейър, или просто включете Fire TV или Roku стрийминг стик, за да гледате Netflix, Disney + или Prime Video - без кабели.
С проектора поставен на пода, на метър от перваза, успяхме да запълним цялата си стена с ярко, рязко, цветно изображение. Всъщност ни отне повече време, за да подготвим пуканките, отколкото за настройването на проектора. Единственото предупреждение е, че ще ви трябва гладка бяла стена, тъй като тапетите с шарки определено не са ваш приятел.
Optoma CinemaX P2 е с резолюция 4K, така че изображенията са супер отчетливи и използва ярък лазерен светлинен източник, което прави цветната анимация да изглежда сензационно. Лазерният източник на светлина е предназначен за 20 000 часа употреба, така че това са доста филми. Цената му, разбира се, не ниска, но може би никога няма да почувствате нужда да отидете отново на кино.
Ако се въздържате да харчите голяма сума за истинско кино у дома, традиционният HD проектор се предлага на по-достъпни цени, но ви трябва разстояние 3 метра от обектива до стената, или екрана, за да създадете изображение с размер на кино. Той също има вградена звукова система, но е не повече 2W, така че най-добре е да прокарате стерео кабел от проектора към саундбар или стерео система.


Полезно
Новини
Партньори