Полезно
Защо интерактивният тъч дисплей може да помогне на образованието сега повече от всякога?
Напоследък преминаваме през много несигурни времена и не знаем какво щ...
Защо да използваме екран за мултимедията си? (защо да използваме прожекционен екран, нужен ли ни е екран)
Въпреки че можете да прожектирате и върху бяла стена, висококачествени...
Лазерни проектори. Как работи лазерно фосфорния източник на светлина?
Елементи на източника на светлина: 1 сини лазерни диоди 2 фокусен обек...
5 златни правила за проектор за домашно кино
Изборът на проектор за домашно кино може да изглежда обезсърчителен. Във...
Първи стъпки при избор на проектор
За да получите възможно най-добрата картина - независимо дали гледате ф...

Avtek Touchscreen 5 Connect+ 65 XT Интерактивен мулти-тъч дисплей 65 инча НОВО! ПРОМО!

  бр.   Сравни

Цена: 3885 лв

код: 1TV213


Детайлно описание: PDF документ 2.44MB

Ненадминат еталон в своя клас. Надеждно оборудване, на което можете да разчитате - мисията на Connect + е да улесни ежедневните ви задачи.

Оборудван с Android 8.0, която допринася за изключителна производителност на системата и може да се справи с най-взискателните приложения. 3D файлове, големи технически чертежи, усъвършенствани образователни приложения, работещи много часове на ден - Connect + е създаден за това.

Вграденото приложение за безжичен трансфер на данни ви позволява да се свързвате наведнъж с 8 компютъра или мобилни устройства и да показвате до четири изображения едновременно. Освен това е възможно да се разшири с Avtek Share, хардуерно решение, което ще ви позволи да се свържете от всеки компютър, без да е необходимо да инсталирате друг софтуер върху него. Просто включвате устройството в USB порта на компютъра и натискате бутона му.

За улесняване на сътрудничество дисплеите от серията TouchScreen 5 Connect + ви позволяват да пишете с два цвята едновременно в режим на бяла дъска. Новата, още по-точна технология за разпознаване на допир е в състояние да разпознава дебелината на писалката и да й присвоява цвят, позволявайки на двама души да работят и пишат с различни цветове, което прави бележките по-ясни.

С актуализациите на софтуера Over-the-Air (Over-the-Air) на дисплея, той винаги ще получава най-новите функции и приложения, добавени с течение на времето. Потребителят лесно ще инсталира актуализацията сам, когато е налична, така че няма да пропусне бъдещи промени.

Включеният модул WiFi / Bluetooth ще ви позволи лесно да свържете дисплея към Интернет. Допълнително предимство на външния модул е ​​подобряването на обхвата на антената, което ще осигури по-добро качество на връзката в сравнение с мрежовите карти в дисплея или USB картите.

Благодарение на уникалното решение за споделени USB портове отпред на дисплея, всеки свързан USB стик ще бъде наличен както в Android, така и за вградения OPS компютър, без да е необходимо да превключвате портовете.

Новата версия на инструмента за водене на бележки позволява не само да нанасяте бележки върху всяко изображение или да използвате дисплея като интерактивна дъска, но също така разполага с допълнителни инструменти за помощ при презентации, уроци и срещи, например хронометър, таймер, прожектор и система за гласуване.

Инструментът за гласуване, извикан от удобна лента за бърз достъп на всеки източник, ви позволява да задавате въпрос, да събирате отговорите и да ги обсъждате бързо. Независимо дали показвате презентация, браузър за Android или изображение от външен източник като лаптоп.

Функциите за заключване на дисплея са решение, проектирано за училищната среда и подходящо за места с много хора. USB Disk Lock ви позволява да заключите дисплея и да го отключите само след свързване на ключа (USB стик) със съответния файл за отключване. С приложението за заключване на дисплея можете да го защитите точно като телефон с код. И двете решения защитават хардуера и наличните данни от него от нежелана употреба.

Дисплеите Avtek TouchScreen се предлагат с интерактивен софтуер Note за Windows, който ви позволява да подготвите урок и да се справите с бизнес презентация. Note поддържа същия файлов формат като приложението за бяла дъска за Android, така че можете да започнете да редактирате същия файл на дисплея и след това да го завършите в приложението Note в Windows.

В допълнение към софтуера Note, интерактивният дисплей се предлага с две други програми: Connect и Capture. Първата е за комуникация между мобилно устройство и компютър и позволява за да прехвърлите изображението и по двата начина и да контролирате презентацията. Това прави дистанционното управление на монитора от компютър лесно и интуитивно. От друга страна, Capture е полезен инструмент за запис и редактиране на презентации или лекции. Тя ви позволява да записвате работния плот на вашия компютър с Windows и изображението от свързаната камера (или и двете). Capture предлага и бързо редактиране на вашето съдържание, което може да бъде запазено, качено в облака или публикувано на сайтове като YouTube като отделен видео файл.

Интерактивните монитори са идеални за сценарии с различни изисквания, поради което OPS компютрите се предлагат в няколко варианта. В образованието и за основните приложения икономичният процесор Intel Core-i3 е идеален. Версиите с Core-i5 са предназначени за по-усъвършенствани приложения. Важното е, че всички версии поддържат естествената разделителна способност на дисплеите - 4K @ 60Hz.

Дисплеите Avtek TouchScreen са не само модерни решения със страхотно съотношение качество / цена - те също са доказали своята надеждност в продължение на много години. Потвърждение за най-високото качество на интерактивните монитори е опцията за пълна петгодишна гаранция, покриваща както електрониката, така и матрицата.


Панел: 65" LED
Резолюция: 4K/UHD (3840×2160)
Яркост: 380 cd/m2
Контраст: 4000:1
Време за реакция: 8 ms
Формат: 16:9
Изобразяеми цветове: 1,07 милиaрда (10 bit)
Ъгли на видимост: 178˚
Видео входове: 3 x HDMI 2.0 (4K @ 60Hz), 1 x D-Sub (VGA)
Видео изходи: HDMI
Аудио входове: 1x mini jack 3.5 мм.
Аудио изходи: 1x mini jack 3.5 мм.
Комуникационни портове: RS232
3 x USB 2.0
3 x USB 3.0
2 x USB Touch
Живот на панела: 50,000 часа
Тъч технология: 20 точки
Метод на управление: Пръст или всеки друг стилус
Тъч резолюция: 32767 × 32767 точки
Време за реакция (тъч): < 7 ms
Точност: 1,5 мм.
Дебелина на каленото стъкло: 4 мм.
Смарт система: Версия на ОС: Android 8.0
Поддържана резолюция: 3840 × 2160
Процесор: ARM Cortex A73 Dual Core CPU + A53 Dual Core CPU
Видео: Mali-G51
RAM: 4 GB
ROM: 32 GB
Допълнителна функционалност: OPS слот, Тъч екранно меню, USB Media Player
Размери: 1489 × 897 × 86 мм.
Тегло: 40,2 кг.
VESA размер: 600 x 400
Включена стойка за монтаж на стена!
Сертификати: CE
ISO 9001
ISO 14001
WEEE
Високоговорители: 2 × 16 W
Консумация: 350 W (нормална мощност) 0,5 W (готовност)
Аксесоари в комплектацията: Дистанционно управление, WiFi/Bluetooth модул, стилуси (2 бр.),HDMI кабел (3 м),USB кабел (5 м),Захранващ кабел (3 м), CD или USB флаш устройство със софтуер и драйвери, Ръководство за бърз старт
Гаранция: 36 месеца (24 месеца за LCD панела)

Подобни продукти


Форма за поръчка / запитване

« назад

Полезно
Защо интерактивният тъч дисплей може да помогне на образованието сега повече от всякога?
Напоследък преминаваме през много несигурни времена и не знаем какво щ...
Защо да използваме екран за мултимедията си? (защо да използваме прожекционен екран, нужен ли ни е екран)
Въпреки че можете да прожектирате и върху бяла стена, висококачествени...
Лазерни проектори. Как работи лазерно фосфорния източник на светлина?
Елементи на източника на светлина: 1 сини лазерни диоди 2 фокусен обек...
5 златни правила за проектор за домашно кино
Изборът на проектор за домашно кино може да изглежда обезсърчителен. Във...
Първи стъпки при избор на проектор
За да получите възможно най-добрата картина - независимо дали гледате ф...
Новини
Партньори