Полезно
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОЕКТ ПО АДМИНИСТРАТИВЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ № BG16RFOP002-2.089-2385-C01
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОЕКТ ПО АДМИНИСТРАТИВЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНА...
Почистване на интерактивен дисплей.
Хигиената и дезинфекцията в момента са изключително важни, а интерактивн...
Защо интерактивният тъч дисплей може да помогне на образованието сега повече от всякога?
Напоследък преминаваме през много несигурни времена и не знаем какво щ...
Защо да използваме екран за мултимедията си? (защо да използваме прожекционен екран, нужен ли ни е екран)
Въпреки че можете да прожектирате и върху бяла стена, висококачествени...

Avtek Touchscreen 6 Lite 65 Интерактивен дисплей 65 инча ПРОМО!

  бр.   Сравни

Цена: 3795 лв

код: 1TV207


Детайлно описание: PDF документ 2.6MB

ПРОМО ЦЕНА ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА СКЛАДОВИТЕ НАЛИЧНОСТИ!

Привлечете вниманието, вдъхновете с прецизност и представете на иновативно ниво с Avtek TouchScreen 6 Lite, с който ще се свържете по-лесно от всякога!

Android версия 8.0 изсква бързи компоненти и висока производителност, което прави работата на дисплея много по-плавна, реакцията на докосване е до 40% по-бърза от предшественика и можете да инсталирате все по-взискателни приложения.

Възможността да пишете с два цвята едновременно - направете цветна презентация и привлечете вниманието на ученици и колеги благодарение на двустранните стилуси, включени в комплекта.

Още повече портове, благодарение на които дисплеят е още по-гъвкав при всякакви условия и може да свързва повече устройства. Благодарение на HDMI изхода свързването на проектор и показването на изображението заедно с бележки и коментари на голям екран е супер лесно.

Вграденият WiFi / Bluetooth модул позволява удобна, бърза връзка с наличните мрежи и незабавно активиране на bluetooth с цел прехвърляне на файлове или безжично свързване на устройства като високоговорители или слушалки.

Прецизно управление с докосване - благодарение на технологията Zero Bonding, използването на дисплея е още по-естествено. Минималното пространство между панела и защитното стъкло кара електронното мастило да се появява точно под писалката, като явлението паралакс е сведено до минимум. Подобрява усещането за писане, като прави най-често използваните функции на интерактивния дисплей за отбелязване, писане или рисуване по-приятни и интуитивни.

Вграденото приложение за безжичен трансфер на изображения ви позволява да се свързвате наведнъж с 8 компютъра или мобилни устройства и да показвате до четири изображения едновременно. Безжичното предаване на изображение, звук и докосване позволява още по-удобно сътрудничество и елиминира необходимостта от свързване на всеки компютър директно към дисплея. Освен това, благодарение на поддръжката на технологията Miracast, свързването с компютър с Windows 10 не изисква инсталиране на никакви приложения!

С актуализациите на софтуера Over-the-Air (Over-the-Air) на дисплея, той винаги ще получава най-новите функции и приложения, добавени с течение на времето. Потребителят лесно ще инсталира актуализацията сам, когато е налична, така че няма да пропусне бъдещи промени.

Мониторите TouchScreen 6 са подготвени да поддържат 4K / UHD резолюции. За показване на изображението е отговорен усъвършенстван панел с резолюция 3840 x 2160 и честота на опресняване 60Hz. Корпусът има стандартен OPS слот за допълнителен компютър и портове HDMI 2.0, които ви позволяват да свържете всяко съвременно оборудване.

Благодарение на уникалното решение за споделени USB портове отпред на дисплея, всеки свързан USB стик ще бъде наличен както в Android, така и за вградения OPS компютър, без да е необходимо да превключвате портовете.

Новата версия на инструмента за водене на бележки позволява не само да нанасяте бележки върху всяко изображение или да използвате дисплея като интерактивна дъска, но също така разполага с допълнителни инструменти за помощ при презентации, уроци и срещи, например хронометър, таймер, прожектор и система за гласуване.

Инструментът за гласуване, извикан от удобна лента за бърз достъп, ви позволява да задавате въпрос, да събирате отговорите и да ги обсъждате бързо. Независимо дали показвате презентация, браузър за Android или изображение от външен източник като лаптоп.

Функциите за заключване на дисплея са решение, проектирано за училищната среда и подходящо за места с много хора. USB Disk Lock ви позволява да заключите дисплея и да го отключите само след свързване на ключа (USB стик) със съответния файл за отключване. С приложението за заключване на дисплея можете да го защитите точно като телефон с код. И двете решения защитават хардуера и наличните данни от него от нежелана употреба.

Дисплеите Avtek TouchScreen се предлагат с интерактивен софтуер Note за Windows, който ви позволява да подготвите урок и да се справите с бизнес презентация. Note поддържа същия файлов формат като приложението за бяла дъска за Android, така че можете да започнете да редактирате същия файл на дисплея и след това да го завършите в приложението Note в Windows.

В допълнение към софтуера Note, интерактивният дисплей се предлага с две други програми: Connect и Capture. Първата е за комуникация между мобилно устройство и компютър и позволява за да прехвърлите изображението и по двата начина и да контролирате презентацията. Това прави дистанционното управление на монитора от компютър лесно и интуитивно. От друга страна, Capture е полезен инструмент за запис и редактиране на презентации или лекции. Тя ви позволява да записвате работния плот на вашия компютър с Windows и изображението от свързаната камера (или и двете). Capture предлага и бързо редактиране на вашето съдържание, което може да бъде запазено, качено в облака или публикувано на сайтове като YouTube като отделен видео файл.

Интерактивните монитори са идеални за сценарии с различни изисквания, поради което OPS компютрите се предлагат в няколко варианта. В образованието и за основните приложения икономичният процесор Intel Core-i3 е идеален. Версиите с Core-i5 са предназначени за по-усъвършенствани приложения, а изключително мощният Intel Core-i7 за най-професионалните приложения. Важното е, че всички версии поддържат естествената разделителна способност на дисплеите - 4K @ 60Hz.


Панел: 65" LED
Резолюция: 4K/UHD (3840×2160)
Яркост: 350 cd/m2
Контраст: 4000:1
Време за реакция: 8 ms
Формат: 16:9
Изобразяеми цветове: 1,07 милиaрда
Ъгли на видимост: 178˚
Видео входове: 3 x HDMI 2.0 , 1 x VGA
Видео изходи: HDMI
Аудио входове: 1x mini jack 3.5 мм.
Аудио изходи: 1x mini jack 3.5 мм.
Комуникационни портове: 3x USB 2.0 (2x in the front and 1x on the bottom for software
updates) / 3x USB 3.0
2 x USB Touch
Живот на панела: 50,000 часа
Тъч технология: IR, 20 точки
Метод на управление: Пръст или всеки друг стилус
Точност: 2 мм.
Тъч резолюция: 32767 × 32767 точки
Bреме за реакция (тъч): < 10 ms
Дебелина на каленото стъкло: 4 мм., Zero bonding, 1 mm разстояние между панела и стъклото
Аудио: 2 x 10 W
Допълнителна функционалност: OPS слот, Тъч екранно меню, USB Media Player
Смарт система: OS версия: 8.0
OS резолюция: Full HD
Процесор: 2x A73 + 2x A53
GPU: Mali G51x2
RAM: 2 GB
ROM: 16 GB
Размер на дисплея: 1489 x 897 x 87 mm
Тегло: 38.8 кг.
VESA размер: 600x400
Сертификати: CE, ISO 9001, RoHS
Аксесоари в комплектацията: WiFi/Bluetooth модул, дистанционно управление с батерии, захранващ кабел (3 m),
USB кабел (5 m), HDMI кабел (3 m), стилус (2 броя), USB плъг, CD или флаш памет със софтуер, стойка за монтаж на стена
Гаранция: 36 месеца (24 месеца за LCD панела)


Форма за поръчка / запитване

« назад

Полезно
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОЕКТ ПО АДМИНИСТРАТИВЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ № BG16RFOP002-2.089-2385-C01
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОЕКТ ПО АДМИНИСТРАТИВЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНА...
Почистване на интерактивен дисплей.
Хигиената и дезинфекцията в момента са изключително важни, а интерактивн...
Защо интерактивният тъч дисплей може да помогне на образованието сега повече от всякога?
Напоследък преминаваме през много несигурни времена и не знаем какво щ...
Защо да използваме екран за мултимедията си? (защо да използваме прожекционен екран, нужен ли ни е екран)
Въпреки че можете да прожектирате и върху бяла стена, висококачествени...
Новини
Партньори