Полезно
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОЕКТ ПО АДМИНИСТРАТИВЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ № BG16RFOP002-2.089-2385-C01
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОЕКТ ПО АДМИНИСТРАТИВЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНА...
Почистване на интерактивен дисплей.
Хигиената и дезинфекцията в момента са изключително важни, а интерактивн...
Защо интерактивният тъч дисплей може да помогне на образованието сега повече от всякога?
Напоследък преминаваме през много несигурни времена и не знаем какво щ...
Защо да използваме екран за мултимедията си? (защо да използваме прожекционен екран, нужен ли ни е екран)
Въпреки че можете да прожектирате и върху бяла стена, висококачествени...

ClassVR основен комплект от 8 VR очила (16GB)


Цена: обадете се

код: CVR-CRS-8-A


Детайлно описание: PDF документ 3.06MB

ClassVR автономни очила за виртуална реалност

 Всичко е включено – Не е необходимо мобилно устройство!

 АВТОНОМНИ VR ОЧИЛА  - ПРОСТО ДОБАВЕТЕ ДЕЦАТА!

 Очилата за виртуална реалност на ClassVR са автономни, готови за употреба в класната стая устройства, предоставящи завладяващо VR изживяване под контрола на учителя.

 За разлика от други VR очила ClassVR не изискват никакви допълнителни устройства като телефони, таблети или лаптопи. Всичко е напълно интегрирано в устройството, което го прави лесно за употреба и супер надеждно.

 

ПРОЕКТИРАНИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ

 Очилата за виртуална реалност на ClassVR са проектирани да бъдат използвани от ученици и употребата им да е максимално комфортна. За целта могат да се ползват включените регулируеми ленти за прикрепване към главата, което оставя ръцете на потребителите свободни.

 Те са леки, удобни и подходящи за потребители от всички възрастови групи. Включват мека, лесно почистваща се подплата за лицето, възможност за регулиране на фокуса според зрението на ползвателя, както и възможност за регулиране на яркостта според индивидуалните предпочитания. Могат да се позлват дори заедно с диоптрични очила.   ХАРАКТЕРИСТИКИ НА VR ОЧИЛАТА

Очилата за виртуална реалност на ClassVR разполагат с напълно интегриран набор от технологии, включително: 5,5”дисплей с висока разделителна способност за гледане на кристално чисти изображения и видеоклипове; вградени високоговорители с регулатор на звука и аудио изход за свързване на слушалки; Wi-Fi и Bluetooth свързаност, за да се даде възможност за контрол в класната стая; 2GB RAM и 16GB вътрешнa pamet за съхраняване на съдържанието на устройството и бърза производителност.

 

ПОДДРЪЖКА НА ДОБАВЕНА РЕАЛНОСТ

ClassVR разполагат и с 8MP мегапикселова камера, за да поддържа съдържанието за добавена реалност. Вдъхнете живот на печатни материали с невероятни триизмерни изображения и анимации, които ще улавят и подобряват детското въображение и ще повишат нивото на задържане на знания.

 Камерата се използва и за осигуряване на „изглед в класната стая“ през очилата, като помага на учениците да се чувстват в безопасност и във връзка със заобикалящата ги среда, както и да подпомага използването на QRKeys за зареждане на ново съдържание на учебната програма на устройствата. 

 

Технически спецификации на VR очилата 

Quad-Core ARM Cortex-A17 Процесор 

Стерео високоговорители и вграден микрофон  

2GB DDR RAM & 16GB памет за съхранение
4,000 mAh литиево-йонна батерия
Нетно тегло: 400г
8MP предно насочена камера с автоматичен фокус
Размери: 185 x 155 x 102 мм
5.5” 2560×1440 дисплей с висока резолюция (Честота на опресняване: 70 Hz)
Сензор за осветеност и за близост / G-sensor / Електронен компас / 9-осова жироскопна система
802.11 a/b/g/n Dual band 2.4/5Ghz Wi-Fi & Bluetooth 4.0
3.5mm стерео жак изход за външни слушалки
Асферични лещи с регулируемо разстояние
USB порт & Micro USB порт за зареждане
Слот за карти за допълнителна памет за съхранение 


Интерфейс за виртуална реалност проектиран за образованиетo

 Създаден за ученици и учители  


ЛЕСЕН И ИНТУИТИВЕН ИНТЕРФЕЙС

 Виртуалната реалност е вълнуваща нова концепция и много ученици и учители все още не са тествали VR очила или дори не знаят какво да очакват.

 ClassVR е проектиран да предоставя вълнуващ, ангажиращ, но същевременно прост за използване интерфейс, който позволява на учениците и учителите да имат бърз и лесен достъп до образователно съдържание и приложения с минимален шум и без разсейване, като ги държат фокусирани върху задачата.

 

ДОБРЕ ДОШЛИ ВЪВ 'ВИРТУАЛНАТА ПРИЕМНА'

 Сърцето на ClassVR интерфейса е виртуалната приемна‘. Тази футуристична ‚стая‘ дава на учениците изходна точка за започване на приключенията им. Из виртуалната приемна са показани икони, изобразяващи образователни дейности, места или преживявания.

 Тези икони и преживявания могат да бъдат персонализирани от учителя или да бъдат избрани чрез сканиране на QrKey на нашите предварително определени планове и теми на образователни уроци. Може би тази седмица учениците учат за океана с нашата Подводна тема от уроците за Местообитания и природа.  

Student virtual reality interface icons 

УПРАВЛЕНИЕ ЧРЕЗ ЖЕСТОВЕ

 Допълнение към вълнуващото изживяване са контролите за жестове на ClassVR, лесен начин учениците да се ориентират в интерфейса, за да намерят, изберат и стартират дейности.

 Използвайки само ръцете си и прости движения на главата можете да се движите около иконите и да избирате и стартирате дейности. Без бутони, които да търсите, без контролери, които да държите. Намерете това, което искате, след това дайте жест и сте готови ...

 Когато гледате 360-градусово изображение, изправянето и завъртането може да бъде опасно, особено за малки деца. С жеста на ClassVR „наклоняване на главата“, просто наклонете главата си наляво и надясно и ще се въртите около картината, което ви позволява да изпитвате 360-градусови изображения от сигурно седнало положение.
 

 

 
Преносимо, устойчиво съхранение и зареждане

 За запазване на VR очилата в безопасност и готови за употреба

 Няма нищо по-лошо от технология, която не работи, не е заредена или не е готова за употреба.

 Комлектът от 8 (4) ClassVR очила има преносима, здрава кутия за съхранение и зареждане, гарантираща, че всичките ви устройства са в безопасност, надеждно съхранени и напълно заредени, готови употреба по всяко време. Специално разработената пяна спомага за предпазването на очилата и ги държи сигурно на място. 

 

ОБЕЗПЕЧЕНО ЗАРЕЖДАНЕ 

ClassVR кутиите са проектирани да позволяват зареждане на устройствата, дори когато кутията е затворена и заключена.

 Вграден USB зареждащ хъб, съвмествно със системата от активни охлаждащи вентилатори, гарантира, че VR очилата могат да бъдат надеждно заключени и в същото време да се зареждат без опасност от прегряване.

 ПРЕНОСИМИ ЗА СПОДЕЛЕНА УПОТРЕБA  

Максимизирането на инвестицията във виртуална реалност означава да я направите достъпна за колкото се може повече ученици. Ето защо кутиите ClassVR са проектирани да бъдат възможно най-преносими, позволявайки дори на учениците лесно и безопасно да придвижват VR очилата от една класна стая в друга. 

Комплектът от 8 броя очила има разтегателна дръжка и здрави колела, които правят преместването на VR очилата лесно, дори и за малки деца.  Със здравата ABS обвивка и мека вътрешна подложка от пяна на кутията вашите VR очила са обезопасени срещу удари, неравности и невнимателно транспортиране.

 

 


Комлектът съдържа: 8 броя VR очила (16GB), транспортна кутия за зареждане и съхранение
Гаранция: 2 години


Форма за поръчка / запитване

« назад

Полезно
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОЕКТ ПО АДМИНИСТРАТИВЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ № BG16RFOP002-2.089-2385-C01
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОЕКТ ПО АДМИНИСТРАТИВЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНА...
Почистване на интерактивен дисплей.
Хигиената и дезинфекцията в момента са изключително важни, а интерактивн...
Защо интерактивният тъч дисплей може да помогне на образованието сега повече от всякога?
Напоследък преминаваме през много несигурни времена и не знаем какво щ...
Защо да използваме екран за мултимедията си? (защо да използваме прожекционен екран, нужен ли ни е екран)
Въпреки че можете да прожектирате и върху бяла стена, висококачествени...
Новини
Партньори