Полезно
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОЕКТ ПО АДМИНИСТРАТИВЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ № BG16RFOP002-2.089-2385-C01
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОЕКТ ПО АДМИНИСТРАТИВЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНА...
Почистване на интерактивен дисплей.
Хигиената и дезинфекцията в момента са изключително важни, а интерактивн...
Защо интерактивният тъч дисплей може да помогне на образованието сега повече от всякога?
Напоследък преминаваме през много несигурни времена и не знаем какво щ...
Защо да използваме екран за мултимедията си? (защо да използваме прожекционен екран, нужен ли ни е екран)
Въпреки че можете да прожектирате и върху бяла стена, висококачествени...

ClassVR STEM премиум комплект от 4 VR очила (64GB) STEM!


Цена: обадете се

код: CVR264-CRS-4


Специални условия при изграждане на STEM центрове, ВОСКС кабинети и лаборатории.ClassVR премиум автономни очила за виртуална реалност

Всичко, от което училищата се нуждаят, за да превърнат VR в реалност в класната стая!


Най-новото устройство от най-награждаваното в света VR решение в класната стая идва с нов и подобрен 2K HD дисплей за бързо превключване, високоефективен процесор Qualcomm, създаден специално за AR и VR устройства, зрително поле от 100 градуса, модернизирана оптика, предна камера и изцяло ново тяло, което допълва новите функции на устройството.


АВТОНОМНИ VR ОЧИЛА  - ПРОСТО ДОБАВЕТЕ ДЕЦАТА!

Очилата за виртуална реалност на ClassVR са автономни, готови за употреба в класната стая устройства, предоставящи завладяващо VR изживяване под контрола на учителя.

За разлика от други VR очила ClassVR не изискват никакви допълнителни устройства като телефони, таблети или лаптопи. Всичко е напълно интегрирано в устройството, което го прави лесно за употреба и супер надеждно.

ВКЛЮЧВА НОВ ДЖОЙСТИК ЗА УПРАВЛЕНИЕ

Когато са закупени като част от комплекта, всеки чифт ClassVR Premium очила се доставят в комплект с кабелен джойстик, който подпомага изживяването на вълнуващото ново съдържание на ClassVR изследователски сцени.

Захранван единствено от ClassVR очилата по време на употреба, той е лек и разполага с три бутона, плюс централен джойстик контролер.

Когато потапяте учениците във виртуална учебна среда с ClassVR очила, опционалният джойстик дава възможност на учениците интуитивно да изследват виртуалната си среда с новооткрита плавност и пълен контрол.

VR Joystick Controller

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА VR ОЧИЛАТА

Премиум очилата за виртуална реалност на ClassVR разполагат с напълно интегриран набор от технологии, включително: 5,5”дисплей с висока разделителна способност за гледане на кристално чисти изображения и видеоклипове; вградени високоговорители с регулатор на звука и аудио изход за свързване на слушалки; Wi-Fi и Bluetooth свързаност, за да се даде възможност за контрол в класната стая; 4GB RAM и 64GB вътрешнa памет за съхраняване на съдържанието на устройството и бърза производителност.

ПОДДРЪЖКА НА ДОБАВЕНА РЕАЛНОСТ

ClassVR разполагат и с 13MP мегапикселова камера, за да поддържа съдържанието за добавена реалност. Вдъхнете живот на печатни материали с невероятни триизмерни изображения и анимации, които ще улавят и подобряват детското въображение и ще повишат нивото на задържане на знания.

Камерата се използва и за осигуряване на „изглед в класната стая“ през очилата, като помага на учениците да се чувстват в безопасност и във връзка със заобикалящата ги среда, както и да подпомага използването на QRKeys за зареждане на ново съдържание на учебната програма в очилата.

Технически спецификации

Octa-Core Qualcomm Snapdragon™ XR1 Процесор

Стерео високоговорители и вграден микрофон

4GB DDR RAM & 64GB памет за съхранение

4,000 mAh полимерна литиево-йонна батерия

13MP предно насочена камера с автоматичен фокус

5.5” 2560×1440 дисплей с висока резолюция

Сензор за осветеност и за близост / G-sensor / Електронен компас / 9-осова жироскопна система

802.11 a/b/g/n Dual Band WiFi 2.4/5Ghz +  Bluetooth 4.2

Комбинирана Fresnal / асферична леща с ъгъл на гледане 100˚

USB-C порт за зареждане/вход за свързване на джойстика

3-точкови регулируеми колани за глава с двойна задна каишка

Интерфейс за виртуална реалност проектиран за образованието

Създаден за ученици и учители

Student view from within the VR headset

ЛЕСЕН И ИНТУИТИВЕН ИНТЕРФЕЙС

Виртуалната реалност е вълнуваща нова концепция и много ученици и учители все още не са тествали VR очила или дори не знаят какво да очакват.

ClassVR е проектиран да предоставя вълнуващ, ангажиращ, но същевременно прост за използване интерфейс, който позволява на учениците и учителите да имат бърз и лесен достъп до образователно съдържание и приложения с минимален шум и без разсейване, като ги държат фокусирани върху задачата.

ДОБРЕ ДОШЛИ ВЪВ 'ВИРТУАЛНАТА ПРИЕМНА'

Сърцето на ClassVR интерфейса е виртуалната приемна‘. Тази футуристична стая‘ дава на учениците изходна точка за започване на приключенията им. Из виртуалната приемна са показани икони, изобразяващи образователни дейности, места или преживявания.

Тези икони и преживявания могат да бъдат персонализирани от учителя или да бъдат избрани чрез сканиране на QrKey на нашите предварително определени планове и теми на образователни уроци. Може би тази седмица учениците учат за океана с нашата Подводна тема от уроците за Местообитания и природа.


УПРАВЛЕНИЕ ЧРЕЗ ЖЕСТОВЕ

Когато гледате 360-градусово изображение, изправянето и завъртането може да бъде опасно, особено за малки деца. С жеста на ClassVR „наклоняване на главата“, просто наклонете главата си наляво и надясно и ще се въртите около картината, което ви позволява да изпитвате 360-градусови изображения от сигурно седнало положение.

Преносимо, устойчиво съхранение и зареждане

За запазване на VR очилата в безопасност и готови за употреба


Няма нищо по-лошо от технология, която не работи, не е заредена или не е готова за употреба.

Комлектът от 8 (4) ClassVR очила има преносима, здрава кутия за съхранение и зареждане, гарантираща, че всичките ви устройства са в безопасност, надеждно съхранени и напълно заредени, готови употреба по всяко време. Специално разработената пяна спомага за предпазването на очилата и ги държи сигурно на място.


ОБЕЗПЕЧЕНО ЗАРЕЖДАНЕ 

ClassVR кутиите са проектирани да позволяват зареждане на устройствата, дори когато кутията е затворена и заключена.

Вграден USB зареждащ хъб, съвмествно със системата от активни охлаждащи вентилатори, гарантира, че VR очилата могат да бъдат надеждно заключени и в същото време да се зареждат без опасност от прегряване.

ПРЕНОСИМИ ЗА СПОДЕЛЕНА УПОТРЕБА

Максимизирането на инвестицията във виртуална реалност означава да я направите достъпна за колкото се може повече ученици. Ето защо кутиите ClassVR са проектирани да бъдат възможно най-преносими, позволявайки дори на учениците лесно и безопасно да придвижват VR очилата от една класна стая в друга.

Kомплектът от 8 броя очила има разтегателна дръжка и здрави колела, които правят преместването на VR очилата лесно, дори и за малки деца. Със здравата ABS обвивка и мека вътрешнаподложка от пянана кутията вашите VR очила са обезопасени срещу удари, неравности и невнимателно транспортиране.

Students at Triway School, america pulling ClassVR Storage Boxes


Комлектът съдържа: 4 броя премиум VR очила (64GB), 4 броя джойстици, транспортна кутия за зареждане и съхранение
Гаранция: 2 години

Подобни продукти


Форма за поръчка / запитване

« назад

Полезно
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОЕКТ ПО АДМИНИСТРАТИВЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ № BG16RFOP002-2.089-2385-C01
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОЕКТ ПО АДМИНИСТРАТИВЕН ДОГОВОР ЗА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНА...
Почистване на интерактивен дисплей.
Хигиената и дезинфекцията в момента са изключително важни, а интерактивн...
Защо интерактивният тъч дисплей може да помогне на образованието сега повече от всякога?
Напоследък преминаваме през много несигурни времена и не знаем какво щ...
Защо да използваме екран за мултимедията си? (защо да използваме прожекционен екран, нужен ли ни е екран)
Въпреки че можете да прожектирате и върху бяла стена, висококачествени...
Новини
Партньори