Полезно

Optoma HD29H – страхотен мултимедиен проектор за игри, ревю на wired.co.uk

01 Юни 2020 г.
Optoma HD29H – страхотен мултимедиен проектор за игри, ревю на wired.co.uk
Ако избирате проектор основно за игри, списъкът е малко по-различен от моделите за филми.
Optoma HD29H изпълнява повечето от изискванията, особено с 8.4ms време за реакция.
Красив и лек, само 2,5кг, може да бъде пренасян нвсякъде у дома, или на гости при приятели, ако сте отдадени на кинематографичните игри. Яркостта 3400 ANSI Lumen позволява да играете без да затъмнявате помещението. Вграденият високоговорител 10W осигурява дбро озвучаване.
Резолюцията 1080p предоставя HDR игра при 120Hz и интерполира източник с резолюция 4K. За да ползвате времето за реакция 8ms трябва да играете в HD SDR с режим Enhanced Game.
Резолюцията и яркостта може да ви се сторят недостатъчни, като се имат предвид възможностите на днешните конзоли, но когато SDR изображенията са толкова чисти, ярки и ясни, колкото са тук, всъщност това доста добър избор.
Можете да използвате максимално HDR възможностите и за филми, тъй като Optoma HD29H се представя добре и тук. Яркостта наистина помага за постигането на доста убедителен HDR ефект, който е необичайно да намерите в този ценови дипазон.
Нивата на черно са много добри и само в сцени с висок контраст има леко засенчване на сивите зони. Представянето на детайли е силно, а в най-тъмните части на сцените цвета е плътен, дори при игри с бързо движение.Заключение:
Идеален за игри, но подходящ и за филми на приемлива цена, Optoma HD29H предлага много възможности, ако се откажете от 4K, или бюджетът ви го налага.

Плюсове: добра стойност; отчетливи, подробни изображения; HDR съдържанието се представя изненадващо добре; ниско забавяне на входа
Минуси: Цветовете могат по-жизнени; най-ниското входно забавяне е ограничено само за HD SDR игри.


Полезно
Новини
Партньори